[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
巴黎計劃真係勁好睇
For Nairobi
plan有問題唔出奇,一來太趕,兩黎professor擺左私人感情,亂係正常

係d支節太on9
For Nairobi 仆街Gandia
Agger..講緊凑一定係第一二季
睇撚到心臟停頓
今季係多啲感情同關係嘅鋪排,勁多回憶

總括而言,今季係感覺拖左啲
但都係唔會棄劇
係咪得我一個想拉哂佢地
明明成班係貪錢走去打刧
仲有丹佛同Rio 咁樣蓋住個炸彈就冇事,之後行得走得
當初professor講
歐行印銀紙係liquidity injection
我入去印銀紙俾你話thief
我覺得下次可以挑戰下去中國
想睇下劇本可以點避晒D網絡長城 人面識別天眼
應該美國下季去
打劫fed
到時實大收
今集又有返啲Denver鳩笑,好懷念
上集好憎個大肚婆,太奸,特別係利用Nairobi個仔果度,但佢又真係好好戲,今集講佢老公嗰度,有感動到
Lisbon 除咗做咗弱點外,今季未睇到對大隊有乜幫助,特登送佢入銀行,希望下季真係睇到佢嘅作用,btw 呢套劇佢同大肚婆都好顯老。
Tokyo 今集我覺得值最佳進步獎,佢算係咁啦,首先係開咗金手指竟然做掂個手術,然後保安佬冇俾佢衝動殺死到,今次終於冇連累到大隊,對佢係要有包容度
Rio 一直都咁廢,繼續廢
其他角色中規中矩。
Denver 我覺得佢打個賤杜係好正常喎,個賤杜睇到我都想打佢,口味又重,對主線完全冇幫助,仲去迷姦呀嬸
Paris 果part最好睇,其實唔想幾想大肚婆就咁加入佢哋,太屈機,我寧願佢作動professor 幫佢接生
總結冇頭兩季咁好睇,不過下季肯定會繼續睇。

最後
for Nairobi
屌諗住今季會完點知最尾教授比個差婆搵到
個差婆爆完料又會無人睇住佢都有嘅
可能professor送lisbon入去係想鎮返住嗰場面 等入面啲人唔好再內訌 同埋感覺到professor有好啲嘢淨係講左俾lisbon知 冇講俾其他人知 又或者可能lisbon入去係為左可以運返啲金粒出黎

利申:鳩估
Push
人質...
一去親回憶就飛
Professor係中國向記者爆料
之後消息被封鎖 刪除
得8集, 話咁快睇完, 但單案仲未搞掂
但tokyo救翻Nairobi
tokyo咁撚岸鳩都夠膽死自薦做leader 真係唔知好嬲定好笑
入到金庫以為會見到金磚,點知空嘅

結果俾人武裝攻入,除左Professor 全隊人連人質全部被殺清光,但因為封鎖消息,無新聞報紙報道完全無人知,得翻Professor 一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞