[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
明知佢把口咁閪,就單獨困佢啦
不停搞事都唔隊撚死佢
好唔想奈洛比死
運佢入去係岩
入面成班都冇乜腦
點都要有人睇場
leader黎講真係得berlin, professor, inspector
想問下有無人知邊度多週邊商品睇
一定要成日內訌先有野拍,如果一切順利嘅話,應該唔洗一季就做完

由頭到尾淨係得 Professor 同班差佬談判遊花園,入面全力印銀紙,keep住俾出面知班人質一切正常安全,全部把口痴哂膠紙縛哂手腳,最後全員徹退
比rio飛 你隊酒無問題呀
屌你老母色誘丹佛真係睇到火撚滾
想攬炒一鑊熟就出聲
已經成隊幫條臭閪出山
好想聽原聲 但佢啲字幕真係.... 成日譯到唔知講咩
佢哋真係好鐘意掘隧道
睇到第二季 tokyo 真係好on9 成日troll自己人
串串貢 仲想殺berlin 真係想屌死個八婆 係到搞搞震
Tokyo 啲眼神仲要一季比一季黑人憎
做多左
CUT~
咁又咁講,唔掘隧道可以有咩其他方法?
佢應該都算女主角
但佢好似無咩作為咁
佢存在嘅作用就係搞事
直接大搖大擺走囉,保安阿頭有版你睇,不過佢on9在唔係直接行出大門口而係為啖氣匿埋覆灼
咁係個劇本寫到差佬果班成班都好似庇護工場咁先要玩自爆
如果拍得好就係拍到班差佬都有能力令到prof班人唔可以下下跟plan玩先好睇
睇完Money Heist: The phenomenon
真係3,4季係一次過拍好晒但分開黎播
但笫5季個收尾就真係仲未諗好所以要拖一年先
劫犯都要隧道
when in doubt, tunnel
最勁嘅大肚差婆最後應該會俾人捉走
咁season 5淨翻班傻仔點同professor鬥
我覺得係比個傭兵切斷曬啲Cam, professor係想有個佢100%信任嘅人入去做佢人肉Cam
Nairobi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞