[Netflix] Money Heist 紙房子第四季 trailer 討論

944 回覆
59 Like 4 Dislike
我講緊審美角度 論魅力係Berlin professor
仲有尼馬個亂入好好笑
都忠於教授
https://www.youtube.com/watch?v=SGzHWrqvAtQ

Bella Ciao Bella Ciao Bella Ciao Ciao Ciao
我仲諗緊係咪真係尼馬 定係似樣
我寧願tokyo死好過Berlin 死,tokyo唯一既作用就係破壞個計劃,冇佢都可以有緊張感,淨係睇professor同police鬥已經夠好睇
第三季一開始Tokyo 咪話個差婆係叛徒,試左一次就有下次嘅 今季睇又俾人用老母同個女威脅 唔知會唔會中
成首歌唯一唱到既一段
佢同一個look 姐 唔代表係同一間野架
邊個話佢哋逃脫到
3/4 is coming
just finish the first 3 part
berlin
呢套野真心好正
其實有十幾廿億歐元無援軍同自己落場已經好唔合理
認真諗下,就會發現成套野都幾多bug位最簡單係點解唔會cut電cut水,俾我係警察一定cut電cut水先
Backup generator 有好正常嘅
而且物資佢地自己有帶,斷水有人質又會比人公開

十億EUR都係得巴基IT狗Support比較唔合理,最少都搵到隊傭兵同空中支援啦
而家再去打劫都係Professor 想完成阿哥個諗法先做,救Rio係順手拿1億Euro請傭兵去救就得啦,使咩再親身落場咁危險。

仲有2日
岩岩睇完頭3季 好撚正
same here!!
Nairobi
我都剛剛睇完 睇到最尾先知原來第4季未上
google咗原來3號上正呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞