[想見你 不見不散]想見你映後討論4

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
https://www.instagram.com/p/BqYsoA4g6CZ/?igshid=1xhtk1le68nok

Dl左個app之後 WSTick
再開個文件 之後分享
再用WSTick開
之後就可以down落whatsapp
想見你班底太勁
二月廿九一定係無得比
但今次我會覺得港劇係有希望
好多後生既幕前幕後其實係有能力同有潛力
假以時日一定可以更好
支持多啲香港本土製作先可以有更多好作品
二月廿九係個好開始
李子維啲喊戲咁差你地都收貨
反而莫俊傑係墳場喊個幕真係做得好
TT真係好好睇啊
一套近十年難得好睇的台劇。好難同二月廿九比。台劇在近十年來的低沈及演變,先至有想見你的神劇
去年五月,李子維及劇組在照片左上方進行最後的翻滾。

班長再黎彩蛋
留名,套劇好睇到要改名留念
呢套劇令我對佳嬿改觀
睇花絮同IG真係好親民好玩得,講野都好幽默
榮升心中女神之一

介紹比朋友仔睇

轉自 游大東 fb
睇左二月廿九
都係平行時空結局 好唔真實
愛情描寫太少
冇乜感動位
可能要求高左
忍唔住開左佳嬿套必娶女人睇
暫時睇左十集 so far都幾好睇
btw佳嬿真女神
我仍然都係覺得 必娶既佳嬿
係我心目中 係留低最大既印象
因為真係同佢真人既性格差天共地
佢做得真係好好 世界級
演技真係冇得頂
頭幾集真係演到果種奸奸地既必娶味
但後期到真係鍾意左男主 必娶味慢慢少咗
開始有種強勢但又帶少少嬌羞戀愛既感覺
勝男鬧環真 咩嘢事都收埋
永遠唔去解釋 任由全世界既人誤解佢 嗰場
睇到我好心酸
話我incorrect file
你係ios定android?
得咗啦唔該絲打
唔該晒 絲打幫手解救
https://tw.appledaily.com/entertainment/20200314/ICSBMGZY6PIJFLP7IFX4WESTAA/

大鶴《想見你》淚別柯佳嬿 吞換角心酸想當「主播」
其實覺得佢都幾靚仔 戲入面做屁孩真係好屁
同埋大結局直播覺得佢真係好搞笑 真係可以去做主播主持果類
好中意呢幕 呢幕我睇左有十次
最正係子維個眼神
呢幕+之前彈琴都好正

「很多時候,我覺得這個世界很吵,讓我只能摀住耳朵,在沒有任何聲音的安靜裡,用眼睛去理解世界的聲音,我知道我很奇怪,這世界上沒有人跟我一樣,直到我遇見了這世界上另一個同樣奇怪的女孩。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞