[想見你 不見不散]想見你映後討論4

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
https://cheercut.com/someday-or-one-day-timeline/

可以睇下雀雀既時間軸分析 幾詳細
同意
其實我一直等緊有一畫一個圓形既timeline出黎 但好似冇
岩,我都覺得呢個講法合理

純粹自己突然諗出黎鑽牛角尖,不過冇阻我對套戲既熱愛
最尾兩三集主角落返陳韻如到,呢個位好正。
因為中段已經覺得陳韻如同王詮勝個肉體好似condom咁,睇到嬲嬲地

呢幕真係睇幾多次
都係咁催淚...
詮勝無辦法
韻如就一直都收埋自己 想避開個世界
唯一既生存希望 子維......
返睇就好明白佢哭得咁慘為乜
唔講笑 睇嗰陣喊到豬頭
有無《想見你》Fans 睇緊港版穿越劇《2月29》? 大家覺得點?
我就覺得好唔掂
仲要唱張懸首寶貝

屁孩子維

#想見你的0309
#陽光普照想見你
三月的第三週
帶著哥哥姊姊的暖心微笑
相信這週也會讚讚的喔!!
許光漢 就係有咁既性格
先咁多女仔鍾意佢
屁孩特別有吸引力

子維個樣
算係咁啦, 編劇一定冇想見你咁精密
同埋港劇既budget.... 盡做

「每個人或多或少都會有一些不知道該怎麼走下去的難關,有些人很幸運他可能可以自己想開,或是會有朋友適時的拉他們一把,讓他渡過這個難關,但是有些人就沒這麼幸運,就像我一個…一個最好的朋友,自從我知道他的事情之後,我沒有一天不去想說如果我可以回到過去,我會用盡我全部的力量去阻止那件事情發生。」

「就算你認為你的朋友是用鬧自殺的方式來感情勒索你或是身邊的人也好,可是重點是他很難過,他現在需要人陪伴。」

雖然應該比唔上想見你 但港劇嚟講算唔差㗎啦 二月廿九開始入戲肉 可以再觀望吓先
我都覺得港劇嚟講算係咁,支持下viutv
劉俊謙好靚仔
應該有budget, 北海道外景
喺連登好hit
林作咁款都叫靚仔 ?
另一男主角徐天佑太呆
反而吳海昕靚過柯佳嬿就真, 又有身材, 好正
同意
二月廿九 真係好有誠意
劇情頭三集我係會覺得有小小悶
但係暫時都算唔錯 由其係第五集
吳凱昕好吸引到我去睇佢既戲
加上盧sir 天佑
另外製作真係會令我對港劇另眼相看
真係拍得好靚 日劇既感覺
希望viutv加油 一定會支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞