[想見你 不見不散]想見你映後討論4

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
起馬佢都有睇晒套劇
佢既想法就當然無可能改變
各有各喜好
所以我亦覺得唔好用愛的迫降
同想見你比較
兩套劇性質又唔同
我只係希望更多人支持下台劇
比個機會台劇
只祈求唔好做護旗手
所以好多華語hit歌都係戲劇既歌曲
丁噹直頭係台劇歌天后
Eric好多歌都用黎做劇既插曲
Hebe既小幸運 又係紅到唔會有人唔識

我成日覺得 香港既電視圈 同台灣真係差天共地
香港既垃圾CCTVB 一台獨大
歌曲既版權費又唔肯比 正係做埋自己旗下既歌手
搞死個樂壇

之後又封鎖藝人 逼簽經理人約
唔可以去其他電視台(已經唔係多電視台)
台灣既藝人可以周圍走
唔同既電視台可以互相宣傳大家既節目
(你見好多綜藝節目就知)
佢地一齊好團結咁改善近幾年
被大陸既節目拉下去既形勢(唔夠人多錢)

所以你見近幾年 高質台劇返黎
高質綜藝都返黎 (聲林之王...etc)

香港而家只可祈望viutv同埋有線....
抵過我係香港網上書店買好多
要買呀
寫真好好J
求婚大作戰 應該仲係我心目中
最好最好睇既日劇
一聽到明日晴 就想喊

山p真係好型
介唔介意多台語既劇
俗女養成記 真係好好睇
有笑有淚
女主角既劇情會交差 佢
細個既時候 同埋現在

真心推介
D人話直接睇許光漢最尾嗰集就得
呢樣真
最後佢講返成個故仔出嚟
但係我都係無睇

「很多時候,這告別式不是為了離開的人,而是為了留下來的人辦的,不管你們的感情再怎麼深刻,你再怎麼愛他,再怎麼……再怎麼捨不得,當你在跟他說再見的那一瞬間就已經徹底結束,你…你得要好好的跟他說再見,你得要讓他走。」

娜姐
我曾經揹過一排「都蘭國小」紅色書包

其實依家我都仲揹緊喺高雄書包大王買嘅深藍色斜揹書包,不過無學校名,但都有時好有衝動自己寫「帥哥是我」落條揹帶
我有FB SHARE完之後有FD睇左
之後whatsapp話真係好好睇
之後我話我睇緊愛的迫降睇下係咪真係咁好睇
佢話韓劇不了
幾個女仔fd都係因為光漢
開始睇想見你

#想見你的0307
就讓我們靜靜的看著佳嬿女神
度過美好的週六吧!

//看這張照片臉紅體溫升高那是正常的//
//如果體溫超過37.5度持續超過半天那就不正常了//
//想見你關心你//

3/1日起 每週六日晚間十點
《想見你》與你再次相約在「CH39中天娛樂台
要食退燒餅
https://www.instagram.com/tv/B9acg6lHEEj/?igshid=1l2bayyogl1td

《想見你》完結不孤單!北部場景聖地巡禮拍起來
見到佳嬿呢個回眸一笑
直頭會糖尿
想去台灣

咬唇
皮膚好好
好羨慕
坐十四日監先
宜家係直情唔比入喎 唔係淨係隔離
岩岩追完套劇
最後佢地雖然之後都有相遇係一齊 都算係好結局 但係已經無左王詮勝雨萱嘅經歷同回憶 覺得好難受點解啲穿越劇都係帶住啲遺憾
Btw柯佳嬿真心好好戲 次次睇佢喊 我都忍唔住跟住喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞