[想見你 不見不散]想見你映後討論4

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
但有時扭下劇情埋下伏筆 先令到套劇有更多追看性

所以都係表達下雙方睇法之後 就冇抝落去了~
用靈魂來演戲
有聲
雖然個書包好有紀念價值 但真係唔敢咩出街
好鍾意呢段獨白
配埋莫文惠首真的嗎真係
因為喺一切未發生之前俊傑都係鍾意韻如
所以我諗可能係想帶出俊傑其實係一直都關心佢嘅信息
我依家只好安慰自己 至少佢地係微博仲打緊繁體字

同學問俊傑借數學習作抄 心不在焉嘅俊傑反問返同學要邊一科 同學好搞笑答就數學的好了
每個人睇劇嘅口味唔同嘅 個人好中意尼種情感戲 好中意睇到某d台詞個心會撞左下嘅感覺
係呀,估到曬劇情就冇嘢好睇
有啲人唔想用腦,睇下hea時間就算
又有啲人係睇主角,唔理劇情,靚仔靚女最重要

所以喱套真心正

我個三本都終於到啦
第一次追劇追到買埋周邊

我係係金石堂網絡書店到買
因為佢第一次申請做會員買野可以減TWD70
Total 係1107台幣
台劇有樣野做得好好嘅係配樂好多都選得好好
好似叮噹首我愛他或者惡作劇咁
令人一聽都可以諗起套劇
或者因為聽咗首歌嘅mv而對劇有興趣
好似我係睇咗兜圈個mv而想睇必娶咁
相反可能因為唔識韓文
始終唔係咁鍾意睇韓劇
cctvb嘅歌就更加唔使講
真 就係因為追看性 我好鍾意呢套劇
你幾耐到?
我仲等緊
2月28訂
本身話缺貨要等到3月10先出貨
但3月3就出左貨
3月5到

岩岩好一星期
呢套劇既成功係好多方面努力既成果
演員 劇本 導演 道具呢啲硬件係必須
而配樂就係其中一個令到觀眾無法自拔既工具
每個角色都有屬於自己既一首歌
一聽就會諗到嗰個角色既故事
你就算睇完都會繼續浸淫係個故事入面
我個人覺得佢地social media既promotion都做得好好
唔係淨係po劇照 仲有好多同套劇相關既content
我都係唔中意睇純愛
但我個frd同我講有解謎懸疑咁 我先睇
好彩有睇
我都想買
仲有咩其他好睇?
睇完我們與惡的距離,都唔錯,但想見你正好多
感謝
台劇 罪夢者有冇睇過?見Netflix 有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞