Xbox series x性能公佈了跟2080持平

404 回覆
33 Like 3 Dislike
Ps3初代唔係可以玩到ps2 game咩?
之後要減成本先cut
出左game Pass之後我覺得ps燈尾都見唔倒,今個月game pass有Kingdom Heart 3, 人中0, Ninja Gaiden II
好似話玩得番舊game果部PS3係塞左成部PS2既零件落去先做到
想賣多幾次錢姐
整模擬器有幾難,依家pc可以4k模擬ps3 d game
係,capcom 同sega係後面搵支槍指住佢,biohazard 同人中之龍全部要上PS5 再返炒
我有個xbox死忠fd都突登買ps4玩fifa pro club......
Fifa係例外黎

基本上pc x1 嘅proclub都小人玩
原來仲有人玩xbox
xbox真係極少數人先玩 而家個個都係玩ps4
我都好耐冇見人有xbox
在微軟揭露次世代 Xbox 主機「Xbox Series X」將提供 Smart Delivery 技術,讓玩家只要購買一次遊戲,就可以在現有 Xbox One 或全新的 Xbox Series X 上遊玩後,波蘭遊戲開發暨發行商 CD Projekt RED 隨後宣布,購買旗下新作《電馭叛客 2077(Cyberpunk2077 )》Xbox One 版本玩家屆時將可免費獲得 Xbox Series X 版本升級。

CD Projekt RED 說,玩家不應該被迫為同一款遊戲購買兩次,或者為了升級付費。Xbox One 版的《電馭叛客 2077》擁有者,屆時在官方準備完成後,將可以免費獲得 Xbox Series X 版本升級。

PS5
歐美多

亞洲小

Btw未來應該越來越多對戰game跨平台對戰
到時真係不怕
其實槍game都係,以前cod同battlefield啲fd都轉哂去ps4,我自己原本都係xbox度玩bf1,玩左一排已經冇哂亞洲server,最後頂唔順買ps4版玩算數,去到ps4係成版亞洲server俾你慢慢簡,玩家人數係差天共地。
穩定係一個問題

9成嘅模擬器都行唔到100%表現

如果software真係行到100%咁當年ps3都唔洗塞成部ps2落ps3
咁我真係唔清楚
我見身邊真係所有人都係玩ps4嘅
xbox都好耐冇聽過 上網睇人打機都係全部玩ps4
ps4應該係最多用家啦 周圍都係用ps4
HDMI 2.1 唔知PS5 係咪都跟呢
又要換mon啦
Mon可能貴過部機
一定 岩岩買左隻X27 都1皮
科技野好難追呀
我呢啲一定會
PC 又要裝呢裝路
Xbox 禁個制就入 game 開始打
咪煩我拿拿聲開 game 仲好
同埋講漏左
外國 console game 始終受歡迎係因為有一個好成熟既 trade in system
玩完拎番 game 鋪執番三成錢都好
同埋我成日去執啲特價二手 game 玩
睇你玩開咩

如果玩開steam indie game個d唔會轉

同埋pc好多野裝咩,我岩岩先重裝完,裝完隻window 裝steam down返隻田弓game就玩得,同我玩ps4裝game唔大分別

粒ON9 CELL燒到SONY差D破產
自煮燃發
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞