Xbox series x性能公佈了跟2080持平

404 回覆
33 Like 3 Dislike
之前睇報導聽講今年出既sony電視會配合ps5突破60fps限制
今次應該2邊都499
裝 linux 應該得
window 一定被封死

同埋玩網上遊戲平台應該幾正
基本上就係優化左勁少少嘅5700xt
rdna 10teleflops>>rdna2 12teleflops
20%進步
好難相信 $499做到4k 60fps
都係等官方數字先
如果真xbox冇得鬥,不過我覺得唔會,xbox一向都係贏機能,如果機能都輸真係執得笠
xbx都有啲遊戲行到4k60,下世代應該輕輕鬆鬆
我支持佢一黎就出個pro版

豐儉由人,60 fps 1080p 賣3000
4k 60/ 1080 120fps 賣5000

x box 算鳩數la....當d 玩家唔係人
三千幾 = 3999
如果同步出真係唔怕1開始買貴少少,好過之後出又要TRADE機又盛
如果真係2080效能

3999都抵屌
2080都超過埋
老實講唔玩日本game嘅 玩fifa 2k呢啲嘅話用xbox有咩問題 明明Xb個手制先係手制 ps

都唔明點解ps同Xb差咁遠 我就唔信咁多人玩日本驚

兩部都有
呢隻真係好想玩,不過第一身真係玩到頭暈玩唔掂
我都係2部都有,xbox係近半年先買,講真玩過xbox就知其實xbox部機同service係正過ps好多,不過真係衰開頭得罪左全世界玩家
咪玩啦 PS2 3 4成個架構都唔同咗
你要佢畀你向下兼容=官式模擬器

除非佢開發到一粒chips可以hardware咁行返PS1 2嘅game
玩一陣休息下

Cdpr真係叫有良心
唔知其其廠同埋sony會唔會follow
暫時真係未吸引到我出機

我寧願花多d錢升pc都唔買x1
正又唔係話正好多 但係唔明點解差咁遠

睇果啲銷量係差得好撚多 用離撚哂譜嚟形容
早排見好似日本賣得幾百部咁

但舊xb1好大舊就真嘅 個火牛又係外面咁
官方模擬器有幾難
明明係自己廠既舊機,有哂source code
今時今日ps4 粒chip 呼個吸都run 得郁ps1-3 既game 啦,懶咪唔撚整
其實都係搞唔掂3姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞