Xbox series x性能公佈了跟2080持平

404 回覆
33 Like 3 Dislike
留名睇柒
等緊tlou1 2 8k 版

利伸得pc

2021年我expect console 都應該要推到1080P 144hz
當初Xbox one禁二手同綁定kinect趕客啫
明明360時代係受歡迎過ps3
360前期係
連日本都可以同ps3過到下招

不過last 開始無以為繼
起碼唔係輸到Xbox one咁
同埋人既慣性問題
你玩開xbox就唔會無啦啦轉去Ps3
一係就雙機制霸
我ps4同Xbox one x都有買
Xbox最大問題係個Store冇顯示隻game語言
不過畫面真係靚過ps4,我隻狼同Dmc5都係買Xbox版
重點係你個社群

成班fd大多數玩左ps4
就算你想玩x1但要一齊玩你根本冇得轉
我d朋友都唔打家用機
所以還好,我成日覺得鐘意打機既人應該所有主機都買哂
始終各自都有佢獨佔game
唔明D人成日嘈咩9又冇佢份分花紅
忠誠度
罪大 >>>>>>>>>>>>> 所有野
所以都解釋到 360時代點解咁多人恥笑罪大
X1有S同X之後係正過PS4好多
冇左外置火牛問題個外型又靚左
PS4個樣本身冇問題但去到slim同Pro忽然柒到仆街
X1播到CD,4KBD仲有hdmi in
MS Store啲Apps又多
擺一部喺廳真係做哂成個影音中心
不過有樣on9嘅係X1換SSD麻煩過PS4十倍
表示不理解
我鐘意百家爭鳴時代多過一機獨大
如果調返轉Xbox support返啲pc game/online game,又支援跨平台一齊玩,我就會好想買。直頭當佢係齋打機嘅gaming pc,又平啲又唔使睇spec
pc 都有 xbox game pass
Agger
當年360為左搶市場
D game平到299都比人屌買貴左

因為d大作都係賣緊26x 27x

重要落好多本搵大師做人設打日本市場

井上雄彥 鳥山明 重要有中文,個時都冇聽過用console可以玩中文game

Ps2出隻中文射雕都j左勁耐
呢隻唔係好多連登仔都話玩到瞓著頂唔順 del game 咩?
我覺得好好玩 反而zelda好悶
今次你大鑊喇
連登講綠帽壞話
射鵰ps1
妙手空空仲有配音
好玩但節奏慢
都係gta系列好玩d
其實360本身好好

係去到後期眼紅wii 然後死推Kinect game

個期除咗Kinect game 係無晒大作

Xbox one 未出已經自爆都唔駛多講

然後Xbox one 同pc game 互通埋真係唔知為乜要買xbox

利申:打360多過PS3
織夢島好玩過曠野之息
可能我鐘意線性Game
Open world玩到好反胃,太多了

Ps1先岩

不過中文化絕對要多謝m$同台仔
係既,宜家變到冇中文版就唔想買縱壞左
我擺咗係廳netflix 仲有咩用途
好少睇碟
Xbox 有forza ,halo,gear of war
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞