【武漢肺炎】豬咀防疫購買建議 (4)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
柒左 唔好意思
應該係6002>600x>5n11>501
咁果兩塊5N11係咪日日換
P100 2091K 韓版 55蚊 1對

不食人血饅頭 成本價 不議價 謝謝

https://hk.carousell.com/p/280444735
好似唔洗
雖然過期無乜問題

但你過左期仲賣120 對會唔會太過份

分分鐘呢D 係amazon 買既過期貨有得refund, 仲要賺多次香港人錢

你會唔會太無良心?
Sorry bro 我打漏咗野 我諗住600走一盒的即係100一對因為我都係叫人訂的 佢都係收我120一對 如收貴請見諒呢盒我自己買的,我只係想圍返100一對否炒家請見諒
我以為$120係正常價 sorry bro冇心的請見諒
有無心你自己知, 係度食仲要係度搵人笨柒

已report 賣過期貨
唔信唔好信囉人地係收我120我可以點?
一係你幫我買囉如果我係炒家我死全家
過期貨留返自己用啦, 點解要人幫你接貨呀

留個lot no. 又唔講明係過期, 擺明係蝦人唔識睇lot no.

俾人踢爆就話自己唔知價

你唔單止無良心, 仲無腦
好心你唔好咁多幻想啦如果我要呃人唔係過期
我洗鬼打個批次你係咪有被害妄想症?同埋我見網上100905都係賣緊130.140.唔知價好出奇咩大佬 同埋我唔會呃你嗰幾十蚊囉真心
你戴頭盔只講lot no. 唔講已過期, 目的係乜唔駛講啦

你以為人地真係同你一樣無腦?

騙子俾人捉到最鐘意講"唔通真係呃你幾十蚊咩"

無諗過真係有人會講
唉 你鍾意點就點啦 有人同我買之前我一定會同人講囉你要諗嘢諗到咁偏我都冇辦法 好撚黑暗阿你個人我都冇諗過有人好似你咁戇鳩根本上我嘅目的就冇你諗到咁
唔駛啦

收返你D 過期貨, 唔好再搵人接貨就夠啦
你壓力係咪太大 諗咁多野辛唔辛苦
多謝關心

我只係奇怪點解你咁急住散堆過期貨啫
其實依家買5n11都咁貴, 係咪直接買7093算
其實巴打真係係一場誤會 因為人哋幫我買都係120$
我仲要覺得120已經算係好平 同埋唔急囉 因為我仲有廿幾對未寄到黎有咩誤會講句唔好意思 因為我真係冇心 亦都冇諗過唔同人講係零九年貨 我真係冇必要賺你嗰少少錢
既然唔急就留低自己慢慢用啦

唔好講到自己賣期貨都好似係度做善事咁
我唔覺得自己做善事囉但我覺得你都唔識我個人,就咁樣話我我覺得有啲無奈囉
請report 呢個post

會員#156488

刻意誤導他人,售賣過期3m filter

隔籬post 先有人賣7093 俾人ban 左
新手冇追post
黎緊歐洲可能大爆
應該買邊隻豬咀好?thx
佢7月嘅時候6200+60928先賣250蚊
嗰時amazon未有香港免運,淨係60928來貨成本都要2百幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞