【武漢肺炎】豬咀防疫購買建議 (4)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有冇巴c有209_filter??
Amazon, 早一個月價錢ok, 依家邊有咁平
應該2月初訂落,早就冇晒貨喇
carousell 買 6200 + 60926 靠唔靠得住
60926 舊棉同7093 一樣

貴好多同重好多,同埋正面無防水
幫推
HKTV mall 價錢更抵啦
2091K 一對$77, 2097K $88,有埋送貨呀
上星期日我去深水埗買2097k 一對$65。
當真?借佢個寶號一用好喎?上個月去SSP某店問價$90呀
反正今日則剛去過都仲係呢個價。
剛剛係HKTV Mall買左等送貨
其實係咪好多只係買左豬咀而冇戴呢?
成個大埔好似得我一條友戴豬咀
我都覺,明明炒到連Amazon 都斷晒貨

個個都儲豬嘴而唔用?
斷晒貨唔一定香港人買晒

我就日日戴,好過成日排口罩
活躍地方,大埔,深水埗,旺角
一個多月內都未撞到同類
港島呢邊多d,一日撞四五個到

九龍真係唔多覺
個個做器材撚,諗住當冇哂口罩時會用,但係到時冇哂口罩時又出去撲口罩。
定係諗下次出去發夢用?
但係我諗更大嘅原因係出街唔方便,戴咗驚比狗查(價錢貴就冇乜可能,一個豬咀都百幾二百蚊一個,當你唔買60926,濾棉一包十幾至幾十蚊,買齊成套差不多可以買起一盒口罩)。
利申我日日出街/返工戴。
後生仔咁難講, 我就快40, 狗見到我戴都冇理我.
如果每日戴口罩, 真係一個月都要兩盒, 每盒$300, 都要$600
你講器材撚係啱, 例如好多人買相機鏡頭, 都唔係鍾意影相
出街戴豬嘴遇過幾次popo 都無理過

真係發夢個班而家唔會戴豬嘴出街啦

用豬嘴最主要都係想慳口罩,而家反而掉返轉
深水埗今日計埋我都有十個人帶豬咀
我都想見下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞