【武漢肺炎】豬咀防疫購買建議 (4)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
新貨黎
lot no#?
大戶
最鐘意比廢老啤同啲廢老對啤,啤撚到一係佢回避,一係佢掋唔住頸出聲屌(未試過)不過激撚到佢一肚氣谷住谷住,我又唔會小忽肉,佢就死多幾個細胞
近依兩星期真係少咗人戴豬咀
全民勇武做唔到都全民豬咀吖
今晚戴豬咀去黃店買外賣,見到有個銀髮豬咀同路喎 (佢用白色盒仔,I.e.唔係7093)。

廢老啤就梗啦,但唔知有乜好啤?你覺得我異相,你估你戴住手術口罩在人地眼中唔係怪獸咩?我有99.97%真實pfe protection rate,你估你個cheap罩,實際上保到你幾多?
啤你就緊你覺得你係曱甴攪亂香港
不過呢兩日確診升得咁快戴豬嘴真係唔誇張
有時真係分唔清幫手訂同發國難財
多左咁多大貨, 可能大家都係同一貨源差唔多時間返

由二月頭開始到而家戴豬嘴既人都唔算多
一般黎講買個豬嘴加對7093 就可以用幾個月, 再買多兩對備用

我都成本價放左幾個6502ql 俾巴打
如果諗住發國難財既今次可能會炒燶貨
其實豬咀一向都唔係好多人會要嘅野,如果唔係最近幾個月抗爭運動,其實根本唔會多人買。
就算而家武肺爆發時期,戴口罩、搶口罩嘅人遠多過戴豬咀。
上豬咀都係表態既一種 最低限度我咁認為
啤返佢囉
個日我搭鐵有個老 MK 響度大大聲睇支那片,我啤佢,佢啤一啤我…跟住就熄咗唔睇
唔好嚇我,啱啱至落單買咗批 6502QL ,唔知幾時至出到貨,會唔會第日原價都甩唔到手架
我唔係炒
我係成本價賣再送對過期既7093

你諗住炒就要承受風險
我係見個價幾抵(以而家個價嚟講),所以諗住入返批原價放返出去,我淨係賺信用卡回贈就算
如果我唔戴豬嘴走去搶罩,你個廢老就罩都無得戴,可以去搶棺材
好似係
港島區有冇地方賣豬咀以及其他相關配件?
我住港島
譚臣道,不過貴又無貨
過九龍啦
港島乜都冇
一次過買多d 呢排好多鋪都返貨
非狗戴豬咀人有咩能量搞亂香港吖! 你快啲走去望吓班著狗服/ 揸狗棍狗盾/ 放胡椒噴霧班嘅恐怖份子, 就知咩人在搞亂香港嘞!

講保護功能, 就算係ASTM3 手術罩都冇豬咀+P100咁堅, 只要諗吓手術罩在郁動時可以仍有短暫嘅罅就知啦
冇,新貨嚟
想淨買 6281 ,6200 個條帶,連 Amazon 都貨,有無巴絲有唔要既拆出黎換
想買多少少7093
而家市價係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞