【武漢肺炎】豬咀防疫購買建議 (4)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
而家2091 邊度仲有平貨賣?

計返個耐用性,7093 真係抵好多
尋隻全新7502
可以咁講,6200如果吹氣出黎,正前方都明顯感受到

雖然口罩正面無事,但4邊
list埋出黎費事再俾人問,給終係外國網會show兩個code
7093寫5年
6035寫10年,有人估係法例問題
巴打有冇得放一兩隻俾我 完全唔識
淨係想 空氣清新就得 容易呼吸
巴打有冇得放一兩隻俾我 完全唔識
淨係想 空氣清新就得 容易呼吸
兩隻舒適度差唔多冇大分別比6200好好多,如果有6502ql 版就買呢隻先,可快拆除低飲水方便好多。
2091 如果係美馬, 又要3M / 3MPPE vendor, 宜家好似斷哂. 成棚Reselling vendors 真係賣得好貴 (quote: 12pairs US$129.99, i.e. 一對HK$85; 農曆新年嗰排仲係叫緊~HK$60幾-70) 香港零售宜家好似叫90幾-100. 如果宜家入感覺似係被生奄.
可能與能3M 在大陸廠房生產線全被禁外輸有關?
p.s. 慶幸當初冇聽班失敗撚/短視閪/港共仆街勸告, 因此而晨早入夠貨. 阿們
個test輕輕吸就得唔洗太大啖
同埋睇你裝咩filter 7093呢啲點都唔會遮得住完全無氣入
thx
2091 最多咪三四十蚊對

炒到成百真係轉入7093 好過
一直想問其實火燭有無咩裝可以頂到?
睇情況,唔係燒到埋身的話可用
濃煙逃生袋
你梗係冇check過7093美馬咩價哩,簡直惡夢。
退到,但佢叫你要寄返過去
有10對502轉接蓋多放, 現貨在手
$50/對
呢幾日拎到6200
想問下如有加600x + 5n11+501 +502咁用既話
果兩塊5n11係咪要日日換 諗起而家個價覺得赤赤地
點解要502?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞