一人一個最估唔到嘅DSE成績

767 回覆
409 Like 40 Dislike
master無討論空間 比人洗底only
ug讀咩先
中文expect 3-4, 最後5, 卷一5*
Lihkg吹水大會
嚟緊九月就立法會選舉啦
五月頭就會截止登記
無論你係地區直選定係功能組別
各位手足都快啲登記做選民啦
特別係啱啱足夠18歲嘅各位手足
呢個係最低成本為香港出一分力嘅方法啊

https://www.reo.gov.hk/pdf/eform/REO-1(C)_eSign.pdf

大家快啲填左上面呢份表格之後寄返去啦
a level
英文聆聽 f
中文聆聽 u

到而家都俾老婆話我唔聽人講野
呢個好笑
overall 點
通識校內試三年黎都唔合格,最後dse hea住趴枱做拎4
英文speaking part b實質淨係講咗20秒都有3
我chem都係
成份卷冇幾多題係識做 連mc都唔知可以點撞 每個choice都唔識
亂咁做完就走咗
數學predict U 結果1
英文speaking以為會抽到debate題型 頂盡得5 結果上天保佑 抽到穩陣題目 5** 可能係用咗幾十年嘅運
當年做完份嘢之後半年無掂過蕃薯
中英文overall e
individual response呢
聽個老師講
最多會影響你小組討論時候既分數既 +1 / -1 或不變
Financial mathematics呀
我英文好差,所以都聽唔明啲人講咩,就咁i agree with you之後講自己point,發言咗2次
以前成日唔返學 因為覺得學校幫唔到我
教我中文果個教埋文學
兩科都預我1 點知5**
化學 生物果兩科就預2又係5* 5**
英文說話一句野都冇講 心諗一定U 橫死掂死 尾一分鐘鳩講咗幾句唔關事嘅嘢 上返2
英文speaking 學校 predict 1 最後拎左3
中文predict 2 最後4
第一屆dse中文Reading 最尾有一part 睇漏左冇做 因為前一頁有好大既空白 以為做哂
結果5*
平時閱讀都係lv 2 3 正式果陣攞5
英文pass 其實拎到總分大概35%就得
英文
3 3 2 3 = 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞