一人一個最估唔到嘅DSE成績

767 回覆
409 Like 40 Dislike
Band one 連續三年中文說話校內第一 DSE 得2
其他中文細科有星
讀art/science?
摺毒 中文speaking 5**
Bio & chem 5**
我點撚知你們會還我一個點樣嘅男孩
我fd 考校內mock,geog唔合格
結果AL Geog拎A
平時中文作文+說話 次次最低分
出到去 5 5**
三年高中Bio冇一份chapter test合格
岀到黎5左
係學校作文長期唔合格
dse 5**
2019 考完通識+數學以為4硬
點知 both 5*
中文通識校內冇一次合格兼全級包尾幾名
最後齊齊 3
本身predict中文overall有星 但係作文說話無啦啦爆
最後 7 2 6 4 得4
Sorry 阻住你睇文
P牌樓主唔想再有手足被黑警自殺

48個apps 啱所有人用,尤其前線手足
https://lihkg.com/thread/1864933/

啲apps可以避免黑警link 到你同你嘅online identity、阻嚇黑警上門“被自殺”手足、俾你㩒個制就通知信得過嘅人你遇咩危險,trigger alarm 並附上GPS、自動增加你拍嘅相/片嘅可信性

請大家幫推,避免沉底
入黎係想睇依個
考bio,睇唔明題目要我答咩,題目又唔似past paper,於是全憑臨場發揮。
本身成績都唔太差,所以就算係題題都冇信心嘅情況下都覺得有3,但係我本身好鍾意同著緊呢科,捻到覺得落差太大有d sad。
放榜前一日係咁祈禱許願想有4。
跟住放榜嗰日5*,嚇到我check咗十幾次名。
事後啲fd話我嗰日望落好似同張cert有仇咁
校內predict 中文作文3 說話5
結果作文5* 說話2
5** 5* 5* 2 -> 5
ching作文衰離題?
數學predict 1,最後冇帶cal機有2
中文閱讀卷5*
CU engg咪18分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞