一人一個最估唔到嘅DSE成績

767 回覆
409 Like 40 Dislike
中文 3242 >2
係學校中文卷五掹車邊合格個堆,
DSE卷三,卷五拎5* 拉左條4返黎
綜合校內算高分 學校predict5* or above
出黎得4
聆聽唔係計落綜合㗎咩?點解有4分卷
5份* sorry
中文不嬲好差 predicted grade 3
最後paper 1,3,4 全4
Chaman 5**
我都喊咗,諗返都好on9,不過當時真係好似失去全世界咁
仲要我嗰年網上見到有人2222 >3 ,更加sad
考中學最後一次final 中文閱讀理解炒左
好似得三四十分
仲諗緊好冇補習(最後都係冇補到)
點知最後reading 5**
當堂呆左
中文閱讀5**,撞啱題目,第二屆DSE
你太年輕
頭幾屆係有五份卷
中文個miss pre我2 每次作文綜合都係炒 閱讀都唔係話好高分咁我以為我中文成績都應該係咁上下利申由細到大冇補過中文
最後出嚟係閱讀5* 作文5** 說話綜合4 overall 5
放榜望到個成績我呆咗
中文reading 5* 其他全3 拉番有4
咁到底你拎level 4 定5
英文 5* 5 5* 5*>5
有幾難
唔考試咪直接F
學校pre數學得2 最後竟然有5**
英文pre我拎4 最後竟然有3
Cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞