一人一個最估唔到嘅DSE成績

767 回覆
409 Like 40 Dislike
可唔可以幫我做份FYP問卷啊

而家停咗課 好難搵到人幫手做問卷

呢度係一個有關香港人對於保護環境的取態及行為既問卷調查 對象係香港市民 麻煩大家幫幫手!!!

如果有任何問題亦歡迎提出 唔該晒

https://forms.gle/MksKsHcxddgmbGqp7
痴線
咩U肯收佢
唔係八大self-fin啊嘛
好老實你呢種問卷會個個都答自己係低下階層
我7674->7
個陣啲sba全部都包艇 學校用sba+中五考試project個分
之後就比34333仲叫我早啲報定space個啲
最記得係最後放榜個日大家個樣都係
你邊年
英文 2324
最後3 成功入大學
考評局真係牟利機構嚟
Appeal真係世紀大騙局嚟
我2019dser appeal 咗成科中文,Speaking,math,Econ
乜柒都冇變過
高中maths堂玩足3年

Dse仲有1
身邊所有appeal嘅人包括我 個grade都無變過 屌
我有另一個同學比較例外
Eng writing 4—5*
真呀
呀媽成日拎出嚟講嗰個乖乖仔就走後門 又有個都係抑鬱
我又唔返學又唔做功課就dse 高一倍分

結果一出當我神咁拜
但最好笑係 收咁多appeal錢 但佢每一年都係仲赤字緊
btw 我全屆三十幾個人appeal 得其中一個人作文升左一個grade
某2019先收jupas既新科好少人的,仲要多數non-local
其實佢本身個分理應可以入到ugc,不過佢文科仔仲要英文得3,好多文科英文都有weighting, appeal前就碌左入asso
2019dse表示同感
Ching一樣喎
有三個新香港考生目前留咗喺武漢
我諗佢哋點都估唔到會九成ABS

不過抵撚死
Oral以為掂硬
出黎得1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞