一人一個最估唔到嘅DSE成績

767 回覆
409 Like 40 Dislike
識人考phy肚痛 冇考卷二都4到
校內中文第一 最後dse overall 3咗 閱讀1埋

利申 有補yylam
Mock個陣 中文oral 2咗 完全講唔到嘢
Dse 5**
同埋ls堂 堂堂瞓覺 冇溫過書冇做卷
5**
最後一屆AL Econ 成 part section C 唔撚識做 鳩答 , 最後A咗。

大學仲 major 咗 econ , 但俾大陸仔屈機
一樣
same本身說話同作文predict5**同5*最尾3同4
雖然作文真係失手 不過說話真係到而家都唔撚明
利申band1
中文以為自己拎 1
點知拎3
咁都第一,其他人弱智?
same個陣第一科考,我有次搶咗發言權之後一片空白未諗到講咩,「errrr........」左5秒,考完覺得自己死硬 之後考咩科都無心機
最尾5*
學校pre 英文作文3 最後5**
屌我都係 共識題覺得自己講得ok 點知攞1
中文5* 5* 5** 2 => 5
重點係中文speaking 2
但英文speaking 5*
普通人一個,又唔係英文特別勁
中文13U3 拎1
見到人U212 拎2
Geog全級第一 mock攞79.8% predict5*-5** 最尾出個4比我
同校同學mock比我低十幾二十分最尾5**
最尾appeal完得個5
FBQ FIRST MARKER比4/18 同全港average一樣
Appeal 之後marker比10/18
最尾出7/18比我

2019DSEer
呼籲大家DBQ Essay温多D有分可以拉
17年 中文paper4
做撚左唯一一條佛學題 事前prep既乜鳩孔子孟子嘢全部用唔到 平時mock 5-5*開 最後2左 仲要冇拉curve
Overall 3322->2
我4 7 7 4 出到嚟得6明明係學校說話不嬲都好高分
仲有LS 次次頭幾 predict起碼有5 點知出到嚟得4
利申 band 1
太空人
中文 5** 4 5* 5* > 5
考前三大
考後8大
放榜I大
最後check卷 卷二 第一個67分第二個51分第三個52分 appeal 50
最後2左
利申以上數字正負2

最後7科38讀唔到medic就係原本中文predict星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞