一人一個最估唔到嘅DSE成績

767 回覆
409 Like 40 Dislike
差唔多 說話一直頭十 predict 5*之後得3
我appeal左4科 一個細分都冇變
成4k 考評局含撚
有科elective學校predict 3
之後裸考有5*
最初predict 21
出嚟 32 💁‍♀️

咁大變化
我都係 明明次次mock都得2 出去竟然5*
中文oral 考之前一個星期學校predict 2
最後5*
中學個丫sir話我中文作文點都係得2,考mock都係得2,最後4咗
英文2324,2咗,諗起都幾滴眼淚
本身好幾個通識老師估我坐4望5
結果我考個日發燒
拖屍咁去考
結果拎咗個1返黎
跟住就班主任俾沙紙我個陣問我做咩咁
我話發高燒去考有分算係咁啦 寫冇兩句就鐘眼訓
成份卷都畫花哂
跟住佢笑尻我戇尻
Yes
+1
我地小隊依家正努力整合緊屬於我地香港本土YouTube channel

巴打們可以支持下

攻擊重要,防守都好重要
如果出面做攻擊,我地會做好防守依一個環節
我地都仲有一班本土channel須要我地大力支持
目標對每個本土channel:subscibe+㩒鐘仔+share俾10個fd+睇片+留言+like

覺唔覺得香港真係無乜本土YouTube Channel? (2.1)
https://lih.kg/1886497
英文 5 (5,5**,4,3) band 2 學校當時eng predict 4 加sba亂講
Bio pre 2,SBA神低分
補底班連個老師都放棄我,唔洗我上
出到黎有4
LS mock 3 出到黎5**
Econ學校老師pre我拎1 最後臨考前做曬pp有個3
冇m2既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞