歡迎想砌模型o既巴絲入黎(12) 抗疫清山積

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
咁我又唔會既,不過一定唔會因為女仔就賣平d lor

隻pg2.0 值得期待
我都唔係好識點噴到咁亮 教路下
有趣既係extreme detail 竟然唔係quote rg nu
而fine build 竟然係quote hg leo
bamdie 究竟咩葫蘆賣咩藥呢
搵咗隻雙頭龍PB好耐
Leo 主打超簡單 crossbone主打係超細隻做哂啲detail
Btw 一路睇仲以為有第六個
其實 就唔會平D
係易話為D

BTW E巴 玩AV油 咁上水貼果陣 你用咩牌既水貼膠水?
RX88 Hobby果隻上色夾真係超撚正,佢夾同竹籤之間包膠無咁易甩頭
果陣淘勁撚平百鳩幾個,用幾次D頭就甩鳩晒
發泡膠最好,可以去五金鋪買 除非你會好似我咁用熱風吹D件就要用紙皮插
巴打玩撚哂
買幾錢 雙龍
想開下多唔多人用郡仕舊化黎滲線
同埋邊到有#9個隻水貼softener賣 同藍蓋係咪好大分別??
如果係女仔
我會咩都俾晒佢

攞去
咩都攞晒去啦
我用紙皮座(自制)
因為可搖動度比發泡膠座細
變相可以插得密啲
同埋發泡膠插得多會出粒粒搞到一地都係
咦⋯
點解最後兩句感覺怪怪地咁⋯
終於追哂post
笑死

話說我都有多set上面講過既龜泵+hd130可以送比想入坑既人試玩下
不過等我過兩日攞返出黎試下個泵有無壞先
個筆尾水隔好似爛左 要接收既人去買過個先用得
我無貼水貼
上網見人新安州金框
底:mr colour gloss Black
面:mr metallic gold

面個層會唔會溶左底層黑?
av油金屬色效果如何?
ver ka zz 邊度重有得買?昨日行左旺角見唔倒有貨
打磨板可以試下爸爸的錯,幾好用,砂紙去五金鋪都係幾蚊張,淘佬寫就好似好平,但佢會切細俾你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞