歡迎想砌模型o既巴絲入黎(12) 抗疫清山積

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
呢隻pro 個樣已經贏撚晒,放係到都驚撚死人
用漂白水
仆你個街 舊化黎既

陰影womax噴塗果類
睇落好正 未試過

E巴 你平時係邊度買水性油?
想問下 玩av油 你用咩 材料洗筆?

我得支 av牌白蓋thinner

洗咪 買av隻 airbrush cleaner thinner??
太大部雖則好靚
我家下用緊t501 加iwata neo

巴打買左咩筆入坑
齋筆係幾銀?
我果陣係淘寶買一SET 優速達果D入坑

屌你笨大,2邊斷左2件
thinner洗唔到
要cleaner/玻璃水
我喺ym 買多,有時貪就腳就喺附近模倉買白蓋再用thinneq 開
洗就買左枝airbrush cleaner,但貴
之後上英文forum 睇話其實玻璃水都可以
想問下模型運輸同生產有無受疫症影響?
終於決定mg巴巴托斯趁無野做早買早享受, 但發覺幾大模型店都唔似有貨,有無人同模型店老闆熟做同網購知道下一批大概幾時返貨? 謝謝
咁我都係乖乖地 買支CLEANER 唔試其他住

YM 女朋友 唔鐘意我上自己上去買會帶埋佢去

不過YM D油真係好撚齊
就係冇亮黑底漆我上次要出觀塘先買到
唔好省果幾十蚊啦
(我就係諗住跑贏大市既人 結果我就280買左巴巴)
你出街撲一次=1個口罩+10蚊車費
搵多次=2罩20蚊車費

街鋪見到 買/上網有人放約交收
咁會方便D

想問一下 我入到BP 雙頭龍+重炮改 MG (800) 抵不抵
日本無社區爆發咪唔影響
其實MAX 噴呢隻重陰影真係呃得下既,噴到隻野勁厚,真係擺完一個pose 就唔可以轉
笑死女僕店員冇嘢架喎
我想搵mr hobby隻ug01,行左好多間都冇,ym又冇
冇啦巴巴好搶手
係英明見到spraymax 16xx
雖然岩岩整返個泵但好有沖動
我夠知 D店員冇野啦
日日對住咁多乜甩仔/佬 彩我都有味

女友唔鐘意 就唯有帶埋佢先上到YM買野

不過YM真係幾大下 又戰鎚又PKM又乜又剩

反而我幾鐘意 模型谷 同 PMSTORE都幾肯 教人
請問模型變黃可以點搞
無得搞 膠造既野就係咁
舊鋪再大啲
你可以當做練手....再上色
係,不過感覺上新鋪多嘢d
~$20, 有隻新啲嘅gundam marker EX 買咗$26
舊鋪得一個架放av 油,新鋪有三個,仲有多一個架放citadel
不過好似少咗d 模型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞