2020 City Taught Master

950 回覆
4 Like 46 Dislike
好高難度
Yes
有冇人收到email叫你去campus做qualification checking and enrolment
冇send email? 唔多明
原來係咁
想問下佢要我帶original copy
個網寫話包埋transcript
但我accept 完offer之後已經叫間u send左過去
今次又要拎扮過去咁得意?
city bus school master 幾時開始報first round
岩岩上左, 已經要有GROUP FORMING
你要print out 張證明, 話你有叫間u send左過去.
可能CITYU 未收到
thanks 巴打
搵日去問問佢先
在座係咪個個都係bachelor grad就報master?

我又係今年bachelor grad想報...係咪下年請早
我個個係IS5414 Analysis and Design of ecommerce Systems
唔係government-funded嘅taught master都住得咩
學生證邊到申請攞
成個班都係 遲下要group project真係唔知點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞