2020 City Taught Master

950 回覆
4 Like 46 Dislike
有咩?
我直接SEND EMAIL 問個DEPARTMENT
都係冇覆
ching 都係p05b applicant?
我打去佢話10號都等唔到就唔洗等, 要知detail就 email inquiry
有冇人知其實哩個course 係咪咁難入
本身係, 但我同時申請左另一個
反而另一個入左
係咪P16之類
我本來都係想apply兩個,睇睇下又唔想讀KM
類似啦, 我CHECK 過D COURSE 有D一樣, 所以REG 左
有無link
麻煩c hing
ching enjoy
巴打介唔介意講多少少,「新開嘅AI stream」係指computer science?
利申啱啱收到offer, 諗緊讀唔讀
ching 你都唔好介意我問,你講岩岩,係直頭今日下晝先收到?
我係唔係自爆咗
唔係,我好奇係咪仲派緊,因為我都仲等緊

打去學院office問 叫我唔洗等,星期一都冇就冇
其實我deadline嗰日先報,今日收到offer
ching你都係報P70?
有冇人讀過CS50
THX c hing X2
唔一定係sem前知,睇你幾時入表,add drop period之前drop都係唔洗錢,如果你有信心trans到嘅話,你可以add drop period自己drop哂佢,讀其他科先,就算fail左,下年一定會再開
唔洗問,aim有個transfer credit專用嘅頁面,填哂佢,print出嚟,加埋上面講嘅證明文件,交去department個信箱就得
收到,CHING
之前問咗個programme leader
佢比嘅建議係話同我讀嘅ug course level唔同
同埋個grade要非常好先有機會tran 到
所以應該唔tran了
Btw 唔該晒你先
我trans果三科係undergrad B+或以上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞