2020 City Taught Master

950 回覆
4 Like 46 Dislike
2月頭報,仲係under review
請問interview 中定英?
Applied 連in 既機會都冇
City mfe個人覺得比較偏純finance mfin, 我自己本身係technical果邊 所以會想學多啲maths 結果揀咗mfm 冇揀mfe, (我建議你打去問一問? 因為我印象中mfe留位費好似好貴... btw你幾時收到mfe offer)
可能下星期一再無消息會打去問下 唔想無書讀
報咗BU communication同City嘅Communication & New media
BU出咗offer
但感覺上City個curriculum都幾實用同係自己想讀嘅嘢(visual & digital media)
不過BU傳理個名又好聽啲咁

有冇人有建議邊個好啲好迷惘。。
三月尾applied psy 仲未收到offer
我三月尾報,星期五收到email收咗,但試都冇面過,好兒喜咁
我三月尾報,星期五收到email收咗,但試都冇面過,好兒喜咁
Ching 3大second up up?
三大maths second up
咁都同我啲廢柴爭city做咩唔報番三大
因為我想報嗰時已經close咗,或者接近close搵唔切人refer
請教一下,如果比你揀 poly 同city data science你會點揀?
我應該會揀poly,好似多啲唔同既course揀,同埋city貴好多
我都係咁諗希望我個位比你
多謝巴打
完全無哂聲氣
仲係under review 係咪無機啦
想問吓有無話一般review幾耐先會知結果?
岩岩報左policy好怕 因為我好廢
有無人分享下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞