2020 City Taught Master

950 回覆
4 Like 46 Dislike
好似無咩人講city taught master ~
有無人報左/有offer ga?
報咗cs冇offer
我都報左 Msc construction management,咩消息都冇
但我諗都冇咁快,佢都未截止
咩BACKGROUND?
poly eie second low我都知冇咩可以收倒offer
竟然冇offer,poly/city ug好似見親都係aim 三大taught master。我唸住12月報IS,我仲以為真係易入。
呢科有冇interview?
由我apply完day1到依家都係under review
我諗冇
巴打第一round apply?
係 仲要係頭幾日
你情況係點?
我唸住報2021-2022,我想睇下咩情況。
係咪個個都今年final yr grad? 直接讀埋master唔做嘢住
我唔係呀
我都唔係
即係你地grad左幾年 依家做緊嘢但pt讀master?
收到financial engineering 同 financial maths offer, 都唔知讀唔讀好
借位幫推
[告急]名校secret戰線要人啊
https://lih.kg/1887715
巴打介唔介意講下ug讀邊間咩科同埋咩Gpa後者應該好d掛?
五大Stem background second up
Mfe就E and F department, Mfm就math department 諗緊偏數好定business and果邊好
可能我中意數多D所以係我既話會揀後者睇你自己中意咩嫁姐到最後
你都有報呢兩個master?定係你報咗其他?
我仲係city讀緊ug 都係stem
不過應該都會繼續讀上去 所以一直都有keep住留意相關既info
讀上去for academic 定搵工? 中意數學有冇諗下data science 呢個field?
我自己本身都中意學野幫搵工當係Bonus 我依加ge 讀緊data science但major 唔係Data science 只係related既科 所以到時master唔知揀咩好 好有興趣讀maths/data science
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞