2020 City Taught Master

950 回覆
4 Like 46 Dislike
我係MSCEC, 唔知係咪同你一樣
有無人讀MSc Business Information Systems - Stream A?
我冇入到個wechat group, 有冇香港人開番個TG GROUP
高手WOW , 我上面見好多人想入都入唔到
4月收到offer,跟住一直無理佢。直至上個禮拜reg科,發覺name list得我一個人名似香港人,其餘全部似nds名

今個sem仲要全online teaching,真係唔知點樣乞人收我做group project
仲有咁多NDS
直接係GROUP到問下人LO
點搞好
你問下佢,收到你大學SEND 過去GE 野 未?
如果未收到, 你就要print 埋個你有request 你個大學SEND 野 個份email 同個封enrollment letter , 真人去cityU 4/F個到, 而入CITYU 就拎個QR code 比班友scan

利申 我都係咁
有冇人reg 左 IS5540 同 EC5001 , 一樣係有group project.
香港人出來 !
等等先,你REG 左咩時段
讀taught master多唔多人住hall
基本上一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞