HKT 真係垃鳩圾公司

1001 回覆
356 Like 13 Dislike
戇鳩嘅F君, 竟然好撚大膽走去教返件second-tier轉頭。 教佢開cs web睇. 再叫多個ma行埋來做證。 之後同個精英中嘅精英講 cs web active咪用得囉. 點知個second-tier嬲得滯唔衰得, 即場打鳩F君: 所以F君係咪抵撚死 就算知道佢柒咪撚講啦
真係好冇壓力
咁f君都幾無辜喎
其實係f君自己戇鳩, 如果佢自己當冇事發生。 就唔會畀人打獲甘
係未癲㗎,打人
但係 F 君對住果條柒頭唔還拖仲戇鳩喎
你畀人阻住打j可能你都會癲
係呀畀我我就一定打鳩佢還拖, 但f君戇鳩鳩咁唔還拖由佢打。 因為佢以為畀人打唔還拖 公司會有裁決。 炒鳩咗條second tier佢又戇鳩鳩咁畀面佢um唔報警。

點知 佢老細大大唔撐佢,second- 同埋其他um撐………… 最後final written warning畀咗F君。 話佢行為不檢唔聽second-tier支笛。 但係second tier冇事 之後仲升c發財

自此之後F君條撚樣就變咗玻璃人hi一hi都會散。 同埋百病纏身
我係指second tier有um同大衛撐
JC?
F 君揸寶馬返工好飲,有幾架車好似
好飲?

我上次見佢做teslun,冇見佢揸寶馬喎
no, JC邊會咁on9
痴撚線,就來1001
陰9公,所以喺呢度做真係識人已經夠,咩都唔駛識
佢老細濕尻唔撐佢可以點
加上嗰team全部都係龍威同所有um認為精英中嘅精英。 所以肯定係戇鳩嘅F君錯啦。

不過之後對大家都有著數, 因為大家更加攞正牌尻tran

佢哋因為太多call應接不暇, 最後龍威升曬佢哋做MA算數
咁多野聽使唔使開新post
無諗過1001
直接叫HKT yck垃圾管理討論區
你地知唔知其實喺yck係唔可以進行任何形式銷售
咁又唔止yck嘅
痴撚線,升呢d 鳩人做 MA 個腦坐撚住咗
但係聽聞之前個傻閪 vp 落order 禁Cs 打 outbound call 跑數喎又要人到數又唔比人跑數,真係要幾19先做到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞