HKT 真係垃鳩圾公司

1001 回覆
356 Like 13 Dislike
我唔知你邊道
其實我覺得呢d 真係冇乜所謂反正大家都係做個樣,反而有d 仆街真係因為而家呢個6uo 大兜亂而唔妥自己層既人返返去自己果層問2nd tier case仲要搵 um 投訴,個 um 又真係on99 打比個同事叫佢要問 case 就打電話唔好去返自己果層又唔用得電話又唔返得自己果層問 2nd tier case 係咪要鳩做case 食 valid? 我聽個 fd 講完下巴跌到落地下撞穿咗塊地
不過呢橦野唔係每一個都係扮工 style 架咩?
你數唔數得出十個你覺得真係有心做嘢嘅人?
返工最緊要開心
唔係,據聞係蕉拔升佐就到宜家個升ssm嘅,因為阿姐當蕉拔係親生仔,同埋宜家果fix line 果個都係,叫屎提糞,以前佢係睇PRC嘅Mob嘅,後尾PRC嘅Mob摺撚佐,咁啱FL果度個大SSM位吉佐係度,多種原因安置埋其他幾個廢柴ssm,而以前另一個肥婆SSM就過佐CSL果邊喇,唔係Under阿姐㗎喇,宜家PRC果個SSM叫S P,都會偶爾出現係yck
咁其實我又覺得返黎份6uo工,又冇咩壓力或者唔開心嘅,都係hea住做,都係一份工,唔會影響我生活嘅,收工繼續精彩,happy伯話齋,最緊要開心
唔講太多啦,廢時自爆
有心做野嘅都走啦呢度,自己做到死人地就鳩hea,人工又加得少/唔加,公司政策又戇鳩

一個打十個都唔會有人多謝你
係呀,做到野好似S咁樣仲比人炒埋
係呀,你睇下6樓就知,做幾多野都冇用,有難嘅時候就一嘢送你走
係囉S真係好好人好肯幫frontline 做得多幫人但有事就要比人祭旗 個啲平時煲煙玩手機 問佢野好似打劫佢 成日經到咁款 例如肥K就升UM 痴能線公司
S曾經都係我好朋友
佢肯做野同有料係肯肯定,試問你地d ma邊個學歴同良知好過佢?
我知道件事之後,我都鄧佢慘
冇左S係你地重大損失。佢就係太好人⋯⋯
都係果句,最緊要開心
後生仔,如果有學歴,出面有世界,不妨出去搵錢。
但如果想hea,想玩,就留低
所以唔使理佢,最緊要好玩
喺度尻hea多一陣好喇,唔好浪費太多光陰
除非生活唔係問題
記住做野做得好,勤力,只會俾人當你on9

兩個都係Day 女嘅姓楊 男嘅姓梁 兩個好撚樣衰
你估下
呢個真,幾年都未必有一次人工加,就算排到隊加都係加果幾舊,幾年先加幾舊,真係多撚謝
你識擦鞋,聽話,跑到數,得到龍威歡心。年年有得加
手足,你寧願每個月射幾日波定貪佢加人工?自己計數
可惜小弟唔做呢d 野,唔屌鳩佢都已經好比面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞