HKT 真係垃鳩圾公司

1001 回覆
356 Like 13 Dislike
期待勇士出現
希望
如果行得正企得正,使乜怕人講
佢哋就係行唔正企唔正做埋d 6uo 野攬炒,當自己天才同個濕鳩政府一樣
成個場有邊個行得正企得正?連阿John都……………………
講真果句,對付果啲pk MA,真係要有返咁上下手段咯,因為佢地咁撚hea,久而久之自己學撚曬好多FL以外嘅技能,真係差唔多可以自己打大佬啦,摞住大佬個Log in,咩都自己做自己check,成Q日佢地問返我轉頭,黎樣點check果樣sent邊撚度啊。
係呀,見到你地果邊d所謂ma我真係笑而不語。
各位同事,其實你地做耐左就知d MA幾廢,唔使怕佢地

同事們記住,人地尊重你,你就尊重返人
人地寸尻你,你要惡尻過人
攰就抖抖,病左就睇醫生
小心身體
邊一個um Ma 係值得你哋畀面呢?
你真係好正

不過喺呢個 center 做野真係要咁樣,如果唔係都幾難頂由膠至 low 職位都係 1 dog face(
呢度做好人既結果就係自己做撚到仆街,所以個個都鳩 hea
有冇人知呢兩條仆街死咗未?
好既MA都係比人恰 人工又一能樣 職又無得升 邊個會想做多D 佢地梗係值得尊重 公司淨係識升埋啲垃圾
兩個都係day?
跟邊處好人家呀
所以只要冇痛腳畀人捉到, 唔跑數, acw唔入call, 攞正假紙唔返工,佢哋吹你唔脹。

總之一有啲乜嘢事 覺得唔開心, 就做自己覺得開心嘅嘢
喺呢個場做好人只會畀人當你戇鳩
冇錯,做好人只會由上至下都不停搵你,一份人工幾份人既工作量,所以做好人都要睇對象
公司係要升擦鞋仔, 同埋埋堆嘅人
你有冇發現你哋嗰邊好多人扮勤力但係實際上乜都冇做過
邊邊先?我冇自爆架喎
我哋呢邊有位某君, 打機, 食煙就一定有佢份。 全靠擦鞋 埋堆上位。 做咗ma之後 竟然叫返大家快啲入call。 acw嘅快少少.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞