HKT 真係垃鳩圾公司

1001 回覆
356 Like 13 Dislike
五缺時光,勿忘初心,要惡撚過831,加油啊手足
如果你有既 早走早着呀
一來 call center 唔會對你人生有咩得著
二來 你真係唔好幻想人工可以點上升

除非你真係冇左依份工開唔到飯
否則成件事係浪費緊時間既

TS 果d 老老實實完全唔係咩exp
你出黎見真工telco / isp /IT 工真係當non related exp
HKT分到咁拿細 其他部分都係冇野學到既

唔好話GT啦 MT做超過3年唔走
份人本身幾肯定都hea底
出黎大部份係冇競爭力既
煲底見
有無返荃灣call center 既巴絲
話說區選完某一日好撚搞笑,小數派民賤聯條pk落選已完個助理打上黎check contract ,話畀佢聽仲有一年,佢個助理笑撚佢on9,冇理由唔知道自己個任期到幾時,又冇理由唔知自己選唔撚到,笑撚死,可能係手足黎㗎
班19膠層話唔安全有機會洩漏機密所以禁,又一神級 6uo 既事例
聽聞抗疫既關係停咗唔 in 人住,未 fc
可能佢個助理本身都想佢快 d 仆街

又成地濕啦屌好臭呀!!!!!!!!!!!!!!
衰撚過公廁,仲要以班19膠層既偉論將唔同樓層既人撈埋一齊,配上呢個細菌溫床,仲唔全世界攬炒?

佢哋學咗柒婆,攬炒全橦樓既人病既病死既死,慳返肥雞餐嗎?
喺其 機樓 地方一早整撚好咗啦, 譚鳳霞 詹龍威 理撚得你哋死 佢哋可以唔使返工, 但係我哋一班同事都仲要返工。 所以由此可見佢地邊度當同事係人
我一早hea懶左
呢度既膠層只係當呢度既員工係監犯,
獄卒點對監犯咪點對呢度既人囉
所以大聲同啲獄警講嘢, 唔代表冇禮貌
呢班 獄警 又唔撚會打人。
洗撚驚佢

但係咁嘅廁所呀真係
其實我無知一問
個個都屌到咁差
點解仲留低

利伸
幾年前走左
咪人既惰性囉 真係人工高咩
我就係諗
個個都屌到間公司地底泥
點知原來個個都做左好多年
我冇屌公司淨係屌個舊department,我嗰邊待遇好好, 非常感激公司多年栽培. 感激公司畀我咁多福利。
啱呀,仲要細聲講都啱添
如果你識玩 分分鐘你仲惡過班狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞