HKT 真係垃鳩圾公司

1001 回覆
356 Like 13 Dislike
佢未做QA嗰陣冇得罪咁多人
你叫佢撚屌睇嚟你都同佢有仇
而家QSI 咩環境?N 年前做過YCK
9 樓條射波肥鳩真係自私到極點, 咁既事勢都仲要逐日睇醫生逐日射。

射完又要番黎一兩日, 一係以後咪撚番啦, 一陣野撚埋d 病帶左番黎全層中晒都無仇報, dklm
有火,9樓人?
依家YCK係咪一樣好多廢鳩起度?JC係咪一樣唔接MA側側膊?
HKT又有咩爆黎聽下?有咩鳩人?睇下我識唔識
想問下你地啲同事最癲一年射幾多日波

我係ttw度返,有條女上年射左34日都未炒
收到風樓上有膠層鳩捉人係位禁電話
但最後柒撚咗
有無人知內情?
有聽過人遲職前射左兩個月但其實一早返緊另一份工
依加風氣已經算好少少 條氣都順啲 之前啲MA同UM白鴿眼到 真係想一巴車死佢地 好彩幾件白鴿垃圾都走左
世界級
聽聞當事人係要同 external party 聯絡既,同埋 ts 野擺明係要即覆架啦,咪用 whatsapp 囉,一直以黎都係架啦。仲要係尖生都知,仲要已經同個傻西講咗,但係個傻西仲要不停針對個當事人,話當事人成日撳電話

P. S 如果有 MON POST 膠層喺度,睇下自己做D 野幾膠啦咩年代呀?office 唔比用電話?問下d貼地小小既部門,睇下人哋會唔會笑你哋傻膠啦
你講得呢句都知你唔係翻yck,某層樓唔講最癲,正常都40日

最癲一年3位數,仲要唔止一個
最搞笑係番call center染下髮都要比人照肺 唔知以為自己讀緊中學 高層霞姨不嬲食飽飯無屎痾 淨係捉埋啲無聊野 完全無諗過整肅啲文化 點留到人才呀
唔自爆啦,見你都熟TS
知唔唔知呀W咩野事,點解係佢死先
捉人個個乜料子?做乜狂咬住人唔放
有牙齒印?
call center 大把金毛啦
佢哋話會有人 visit 丫嘛都係果句啦,咩年代呀?染髮都接受唔到?定係個個都染到交通燈咁既色先?
聽說唔知邊層樓既場主
睇佢個勢咪就係因為呢排大兜亂,擺下官威咁囉
染下暗綠色同highlight下幾條都比人屌啦 師兄你番邊到呀
LKT撚連埋新年假成3個禮拜home office
睇老細架咋
咪普通後生仔女既顏色囉 最過癮係之前枱面放野都比高層屌 啲人連紙筆都唔敢放 笑到gapgap聲
記得行開個位要熄mon仲要log out所有野
8樓都好撚多仆街 經典代表有Jaxk同Carmxn
平時最撚鐘意侮辱性咁屌班新人 大大聲屌到全層都聽到 有無人知呢兩條仆街仲係咪同以前一樣
乜重推緊呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞