#我要言论自由(支爆來了)

1001 回覆
1547 Like 28 Dislike
同藍屍一樣要拮到肉先識痛 依個時候就係幫支那狗煽風點火最好時機 搞到佢地直接反共 就算反唔到 睇到佢地俾公安解放軍打死都好撚爽
正wo,幫手簽埋都仲得呀
wow 不得了不得了
反正死既都係支那狗 幫下佢地有咩所謂
佢地敢咩 真係起革命就唔係香港咁催淚彈咁簡單
支共倒台即刻有難民潮
然後支那一定會想問香港「借錢」

信唔信?
唔好以為敵人既敵人一定係朋友
唔一定要做朋友 只係暫時共同目標 反正死既都係支那人
加油呀 本土my first choice 民主中國我都ok
叫佢地滾啦 支那人冇資格有自由
我地講咗好耐嘅輸出革命就係睇今次
冇諗過呢個機會咁快黎到
雖然都覺得大陸人唔會夠膽反抗
但機會難逢一試無妨,要開始試下connect

開始有人話理解香港
認唔認係中國人一回事
個人反對大中華主義

但受同一個政黨影響
有如命運共同體
有其他力量幫手推翻呢個政權
香港先有救
我嘅意思係
我地係未應該襯今次機會
盡量connect 開始醒嘅支那人呢
我終於來了
我都係食下花生咋,支持封關,佢地自己打就好啦
首先要佢哋仲有命先
人哋話唔好將呢件事同啲港獨廢青拉埋嚟講
死咗之後仲要比人玩咗3個鐘條屍
支那人即使讀到大學都係一個生番
就算佢地將來推翻到共產黨
新上位既都只會係改咗名但本質冇變既共產黨
都係唔會畀香港好過
所以香港人除咗睇戲之外仲要趁佢地亂個陣搶返主導權乘勢狀大先可以有保障
例如獨立再同美國做盟友交錢駐軍之類
等新任政權站穩陣腳後都只可以同香港平等咁交涉
而唔係居高臨下話你係佢一分子咁
等你好耐啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞