#我要言论自由(支爆來了)

1001 回覆
1547 Like 28 Dislike
認同
係 十成十全部支那人疫情一過又變番愛共支豬
我會希望佢地會做 其實我本身對中國唔抗拒
因為有啲野係幾正(食唔L係海底撈個啲 中華文化 旗袍 書法個啲)
但真係好多野真係好差(空氣 中國人嘅過度自豪感 食野味 盲信政府等啦)
不過革命唔會短期做到嘅
同樣差嘅野都唔會一下就做到
我都希望見到個做得好嘅中國
佢哋真係有能夠覺醒就唔會有今日

三十年前屠城都可以啞忍,今日肺炎最多各家自掃門前雪

太睇得起中國人啦
get
好多柒頭唔明,咁大個核彈唔拿拿林上去微博幫手將真相講比中國人知,將革命之火喺中國遍地開花推冧中共,喺度笑支那人冇一個係無辜乜乜乜,本來上面中國人屌緊共產黨,到時五毛cap圖上去,就變咗連登仔幫共匪擋箭

樓上班連登仔咁幼稚大好機會唔踩多共產黨兩腳走去笑個講真話醫生拉仇恨,仲話學人時代革命要民主要港獨,返屋企瞓覺算啦
佢地唔係話經濟好就得咩? 學乜人要言論自由?
我嘅認同係指
佢地係咪覺得我地咁為自由咁做 佢地係咪照做
什至connect埋 大家一齊就係反共
而唔係大家鬧曬交 唔肯做同一件事
係咪有個決心為自由咁做
那怕會死 都會做?
如果佢地心理上同意會咁做 就一齊反啦
起條毛咩
中共一早準備曬病死曬你全城人
佢連子彈錢都唔洗用一粒,由你係d 隔離醫院病死
聽朝依班友就死哂啦,俾老解殺哂
成班兒登仔成日話要港獨 要贏港共 不過最基本連識破五毛既智力都無 次次都俾五毛撚到 次次都俾五毛帶到風向 今次咁多五毛出黎維穩叫你地唔好輸出革命去支那 唔好煽風點火搞亂支那 你地又信撚晒

兒登仔真係笑話黎
成班兒登仔成日話要港獨 要贏港共 不過最基本連識破五毛既智力都無 次次都俾五毛撚到 次次都俾五毛帶到風向 今次咁多五毛出黎維穩叫你地唔好輸出革命去支那 唔好煽風點火搞亂支那 你地又信撚晒

兒登仔真係笑話黎

中共啲人未返工?
暴動咗再講啦
鍵戰不分國界
傻西有撚人要你connect支那狗咩 訓撚醒未呀 依家要支那亂 要支那人反共 要支那分裂呀 中共衰 港獨都易啦 屌 唉 點解兒登仔咁西蠢
你知道邊個最想香港人同大陸人嘈交嗎?就係共產黨。
當雙方都走向對立時 同理心 理性就會消失,雙方疆化只願意接受自己陣營既聲音。人民不團結 先可以一一擊破
其實唔需要大家攪頭攪頸,只需要彼此清楚友軍是誰敵軍是誰即可
只要佢地呢刻覺醒就值得支持,人無完美,毛漢之前都支持黑警,係咪要割?兩極化無好處我接受佢地轉黃
過2日 啲新聞吹下仇美仇日台獨港獨風 發下中國夢 講下啲鬼佬點蝦鳩中國,就咩事都冇架啦 萬試萬靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞