#我要言论自由(支爆來了)

1001 回覆
1547 Like 28 Dislike
我都想去西藏,幾千年中國文化,只要天滅中化就有機會改善。未敢忘記,不敢絕望
同香港好似,武力不平等係會令人卻步,正如大家都話,200萬全民勇武,3警黑警一早死曬,一人一磚都得,實事就係勇武永遠唔夠10%要時間進化
大中華膠通病
埃及同伊朗就真係有幾千年文化
又唔見有人想改善
今次情況有唔同
因為今次有機會滅國咁制 加上防疲做得唔好 習大大又消失
加上可能仲有內幕爆 點知係自己洩漏病毒
祝支共好運
希望一直風繼續吹 吹到全國都係 支那唔爆都難
true 呢D"反了反了"post都見唔少
我認同你講中共最想我地同大陸人鬧交啦
但真係呢 有一啲中國人 係好反感我地做野
覺得中共做嘅野永遠都好啱 就算今次有咁嘅肺炎
都會覺得人地錯 中國冇錯過
格離台都有寫 香港人做嘅同佢地做嘅野會唔同
有事就同胞冇事就暴徒
先唔好太相信先 睇佢地會點行動再決定會點

利申男朋友老母紅底 老母親戚都好L紅 紅到入中共
所以會知佢地諗咩 會做咩去歌頌成個中共
你個仆街,同支聯會講嘅野有咩分別,中國有民主香港先有民主。
屌你呀,2020啦,仲講呢啲野。
我地要香港獨立呀
希望啦 驚最後都係一場空口講白話嘅夢
觀察下佢地會點搞好先 再知道下一步行動
睇到冬瓜二爺嗰句 就諗起梁凌杰先生 6月15係我人生最震撼嘅一日
中華文化
你自己諗下咩叫"中華"先啦
中華膠唔該收收皮
講就叻,過幾日睇下仲記唔記得
最多咪跪地乞求政府施捨
勁多3毛狗開工,上面勁多兩極化言論,一睇就知係3毛
我又冇覺得好膠
你會覺得中華文化唔好咩?
係有中國人做得差先覺得佢唔好啫
真係要改善嘅 係中國人個個心態
傳統落黎個文化係冇差
但做為一個中西文化都有嘅香港人
應該兩者都有 同融合共用嘅
自膠左,兩年事黎,想去西藏
可能而家針吉到肉 知到痛
都算係好事嚟 我地食花生就夠 唔洗踩多腳
中意中國文化又如何?書法國畫園藝園林,呢類藝術野都係好野黎,象棋圍棋,唐裝等等,全部都正wo
做左 失敗左無損失囉屌

根本中國如果成為一個統一民主國家
第一步一定會移平香港, 啲中國人一早睇我地唔順眼

只有中國分裂成幾個細國家先對香港有利
你係咪太盲目屌中國?
我係好唔中意中國人有啲嘅行為
但都唔係完全反對 有啲野都仲好好
係有啲人做衰咗啫 冇人教同講返比佢地
佢地就繼續照做啫
你阿媽以前教你行路都冇厭你成日仆親照教你
咩都一朝一夕做到咩
咪起曬鋼咁 大佬你咁同中共咩都反對冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞