#我要言论自由(支爆來了)

1001 回覆
1547 Like 28 Dislike
情緒發洩而已。
埋定革命種子,到有日中共經濟爆煲啲人冇工開冇飯食自然會有成果,要一步步嚟
死得不夠多,解放軍都大量感染死亡時先至時機成熟。
政府其實監察所有嘢 微信支付買啲咩 食啲咩 幾點食 係邊食 食咩餐都知 而家連打機都要實名登記 你有咩英雄 咩排位 嘴砲嗰啲咩 課過幾錢金 乜9都知 其實佢地死梗

呢個時候就係香港人對支那狗輸出革命最好時機 支那愈亂愈好 不過五毛就係唔想你咁做
https://lih.kg/1866567
等緊佢哋出嚟做癈青
所以根本開post 同 貼天安門條友
隨時人在外國 有哂外國公民身分

咁撚勇 係上網自爆
有嘅
之後留言個班傻仔囉
實名制 同玩自殺無分別
反正佢哋瞓一覺之後又冇事發生
挑, 班垃圾夠膽真係上街先算
講得好好,我地都要求緊自由,無理由反對佢地爭取自由
大家小心回力鏢呀
到時無論獨唔獨,冇隻嘢壓住,唔洗睇中共面色,就終於可以投票決定,每個香港人一人一票參與決定自己群體既命運,哩度任何一個人講agree定disagree都冇用,到時投票見就得。自己buy邊套投邊套,尊重結果就得。
你計漏左香港好有多廢老
所以我有時會諗肺炎死咁d廢老都唔係壞事
好人一生平安
之後笑香港人做暴徒?
係咪又一城條行人天橋

又幾好笑wo
有冇巴打會去倒下火水?

佢地咁既情況都唔識思考下「新聞自由」同都係咁重要,話佢地知淨係得官媒可以睇可以吸收比中共當狗咁。
順便打甩香港人示威好暴力,呢d畫面都係因為佢地得官媒睇

好想睇佢地絕食靜坐+跪地,然後比武警打到仆街先明白點解會有雞尾酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞