#我要言论自由(支爆來了)

1001 回覆
1547 Like 28 Dislike
信息產權係属於皇帝陛下,未有授權如何言論自由?
所以咪要呢段時間幫佢地煽風點火 愈亂愈好 最好死多d支那人 唔分裂都要搞到佢地自相殘殺
槍打出頭鳥,先殺哂依班友先
係呀,敵人的敵人就是朋友,做住朋友一齊反共先
人哋講埋唔好拎港獨廢青同佢哋相提並論啦,朋友
中國人係不嬲冇自由同人權
佢哋係一啲感覺都冇
但係香港人係不嬲都有
所以當我地就來失去嗰陣時
我哋願意用身家性命嚟多換一口氣
呢個就係點解咁多中國人唔明白我哋反抗嘅原因
實情不留大陸人係勇武過香港人
我又唔覺係香港革命傳到大陸喎
最多係外因姐 係肺炎呢啲人命關天 先激得起佢地
都係個句 唔值得可憐
中國廢青
郭文貴:中共過埋今年仲未收皮我就跳樓死!
http://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2661924

一直預告西方世界將與中國全面對抗的郭文貴還強調:「2020年是結束共產黨在中國的最後一年,否則文貴就從那18樓跳下去,大家要記住我的承諾。
你話我失敗論又好,點都好,或者出大事嗰班會反抗,但係其他無受禍嘅,就只會係香港嘅藍絲。有人自願幫中共維穩,唔會成事。都唔洗點放心機。不過,你覺得可以嘅就試啦。
過後繼續屌香港
有了火花要燃料先燒得著。
班支那人只會搵香港d負面野黎睇 香港人做左都唔會有大陸人care 係呢到串下佢地算 對呢班人爭取乜乜完全冇期待過
有事咪清醒
冇事咪繼續鬧香港人廢青曱甴
都係果句,誰理你,死光最好
種子 一樣但土壤唔同,生長出嚟嘅嘢都唔同啦弟兄
的確,中國人仲有好多心理關口未過到,就算上街都分好多級數,香港人都train左好多年先有呢個level
感覺真係醒緊 有心唔怕遲 加油啦希望李文亮醫生唔係白死
玩到咁大
點解成日有d傻閪覺得可以同中國人connect
人地有民主第一時間食左你呀,嘥鳩氣啦
希望可以重光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞