#我要言论自由(支爆來了)

1001 回覆
1547 Like 28 Dislike
有幾多香港人做唔到
今晚五毛帶風向基本分兩種

1。直接叫你唔好理支那人 唔洗煽風點火

2。扮極度大愛中華膠 帶風向令其他人以為其他巴打係想幫支那人建設民主支那 再搵另一班人出黎互屌 加深呢個印象

兒登仔可唔可以多d自己去分析同思考
我荃
好勇
True,希望大家唔好盲反,要時刻反思
一齊反共就得,大家都爭取自由

真手足
豬瘟 wars h5n1 貿易戰 再加上一個李文亮醫生 再唔爆就真係無機會
等睇肺炎碌豬
香港都有藍絲 美國都有一大班人反侵侵 點解大陸唔可以有小粉紅
佢地長期困係鳥籠 不斷被喂食當權者想佢地知道既資訊 無小粉紅你先驚啦。

發中國夢唔可怕 訓醒個下先最恐怖

你試想下調番轉 原來美國政府先係最黑暗 中國所有既資訊都係真 係無辜無害綿羊仔 而你接觸既所有權威 專業人士 新聞 網絡 全部都充滿假消息 原來六四真係無死人 真係美國控制緊你既思想 你一世人都活在謊言之中 你仲夠唔夠膽醒?

能夠打破依個心理鉫鎖既人一定唔多,而且大陸個班人仲要讀書少呢?有時候嘗試換位思考,你就會明白點解中共咁野蠻 咁撚醜惡 都有一班小粉紅撐。「醒」都有分「醒悟」同「頓悟」,前者係訓到自然醒 後者係彈起身個種醒,而今次有班中國人 就因為武漢肺炎來襲而頓悟了
封左啦...
下 我仲睇到喎
快啲將返校散佈畀佢地
輸出革命時機
算把啦
到件事平息左就乖乖做返順民
你自己諗下咩叫"中華"先啦 中華膠
hint: 中華本身就係個propaganda
中華膠真係仲天真過天真嬌
美帝都想見到個好嘅中國 又比支畜入WTO UN etc
之後點唔洗講啦
未見到過鬼國有正面新聞wor
比你講咗啲野 我都幾同意你講野
至少一開波真係冇屌鳩我
幾中意同你討論

不過我有同過大陸人傾64
佢地其實真係有個個意識64嘅事
只係真係為自己命仔唔講得
我依家諗返起覺得其實佢係醒咗但咋瞓個種
不過之後冇同佢傾過計 冇問佢覺得呢次革命覺得點

不過我大個啲跟我男朋友返廣州啦
佢有親戚係大學畢業岀黎做
都係會盲讚中共好 香港人做嘅都係暴亂咁
話我地做嘅野都係冇用 自殺式行為
紅到入血嘅就真係講野難聽過粗口
最後係一句 大家唔同文化停咗鬧交嘅討論啦
其實都係想 有知識文化嘅中國人
可以覺得有冇打爛野係唔好 但咪講話係暴徒啦
更希望可以唔支持 但了解成件事
再支持或反對 都好過一味反對
只希望佢地會醒悟
冇計漏,如果佢地真喺大比數,我都尊重民意。雖然過往幾個月民調顯示好明顯唔喺。
交俾全香港人決定,公平投票,包括合資格廢老,嚴查種票賄選,民意喺點就喺點,唔玩嘢。唔學淋病同班狗咁民望負值都賴死唔理。
如果唔啱自己心水,咪promo過下次再黎,只要有公平既渠道用票表達,乜都好講

推爆支那一定係首要
不過之後大家唔好大中華膠上身就得
支共固之然係仆街
但係支那人流住嘅血都係啲仆街嘅血
貪污偷呃拐騙根本就植根喺佢哋DNA
永世都無得救
記住支那人每個都係敵人
對香港嚟講佢哋最多都只係敵人嘅敵人
永遠無可能係朋友人
你見到一兩成人係咁咋,仲有七八成人係當中共神咁拜
第一句我已經
"香港都有藍絲 美國都有一大班人反侵侵"
咁有咩關係?
美國人反侵唔係反普世價值wor
可以有好多原因 可以係白左 可以係democrats死忠 可以係唔妥佢串77
Pelosi夠反侵未 為香港出盡奶力wor
就算係港獨撚都好,冇得唔承認地緣政治下支那嘅事係一定同香港有關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞