#我要言论自由(支爆來了)

1001 回覆
1547 Like 28 Dislike
咁我都樂見加速支爆既

肺炎終於吉到佢地肉 (雖然搞到全球都奶野
輸出革命
敵人嘅敵你 即係朋友

光復中國 時代革命
唔好傻 過多2個星期乜事都無
支拿人特徵
我同意煸風點火,但要connect? 不了家仇國恨黎
呢個post 好多五毛叫香港人唔好理 唔好煽風點火架
你太睇小中共維穩嘅決心同埋支那豬自私嘅本性
如果佢地真係企出嚟抗爭,睇怕都要等多幾年
最好煽風點火加火水等支那亂
光復中華 時代革命
支那亂撚到七彩既時候仲得撚閒理香港獨唔獨立咩 豬西
咪傻啦,去外國番學既支那仔女咪又係咁exchange都見唔少
人家北韓有言論自由了嗎?
言論自由可以當飯吃嗎?
封住醫生死左就得
其實唔難
呢個post 好多五毛叫人唔好煽風點火
屌,最初段comment就係FF緊「中國成為文明國度」吖嘛 亂撚到九彩嗰陣叫「文明國度」咩?
#廢青暴徒曱甴外國勢力收錢搞事
如果係鄧小平,李克強或者江澤民的話一定會係咁完
但你計漏咗而家對我哋最有利嘅係而家係個傻閪當道
成班廢青搞事

堅定流啊街上見,唔係約埋買餸啊嘛
睇黎依位師兄真係傾左好耐,根本同藍絲一樣,係嚴重十倍版!!有錢做咩唔搵?搵左先啦,搵得夠多咪唔辛苦囉

然後雲南、西藏、新疆依啲咪食晒所謂既Cost, 仲未講其他少數民族真係死清光

好啦,到依家要你付出番啲Cost又話不要不要

屌你老味見到西藏上星期係唯一未染病個刻覺得幾諷刺,佢地未有事係因為啲漢人番晒鄉下團年,而啲藏人比漢人趕晒出城市,分散晒黎住先無病。佢地無病係因為藏比漢人趕晒出拉薩依啲地方,無人群聚集啊dllm,因為無家可歸先無病啊!
支那人自私自利嘅性格點會真係反抗
係呀係呀好嬲呀上網打完幾句就收皮啦
個個都等人拯救但自己又唔會挺身而出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞