歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
Rex 條女黎
本身識咗所以順便入埋黎玩
無話特登要咩定位
純粹一班人繼續鳩吓笑吓
好鍾意佢地 好有親切感
Btw 星期四晚有馬介休vs 小薯茄 L4D Live
唔知會唔會又收皮
問題係又唔係靚女又唔係好笑又玩得唔係好放
新人真係得閔南兔比較ok
有個新女叫Demi,陣係喺live出過一次
幾正,但勁高,好似米8
做人寬宏啲啦
新人未由佢慢慢黎囉
真心玩員黎講 我睇女架咋
舊人Bobo Miyo Vivi 芊嬅 又忙自己野出唔到
得返花姐可以睇 不過鎔兒有陣時都會出鏡嘅
新人黎講得個Jacqueline 睇得過
個豬豬唔知係唔係因為係有個幕後條女
成撚日都有佢
但係又唔放 樣又唔係靚
仲有啲扮嘢 好唔啱feel囉
其他新人 Amber 貝兒 Demi Jason果啲又少出
明明其他新人唔會差過個豬豬嘅
自己友唔係大曬㗎 啱睇先得㗎
唔係話想比較
微辣入面我只係鐘意Yelo
不過人地出片出得多
我揀有Yelo嘅片睇都有唔少片
馬介休太少片 一條片又唔多玩員出鏡
好輸蝕囉
希望個武漢肺炎過咗之後
可以見到佢哋真係識用吓其他新人或者見返舊人啦
依家經常性出鏡嘅得返花姐同Jacqueline睇得過
仲要唔係成日見
佢地咁揚表態可以拍返輯歡樂旅旅旅坐大飛返大陸 or 係坐監玩game
留意到華浚mon post
應該係撞正武肺先咁啫
佢哋前排收咁多新人,應該原本個plan係年宵之後好多搞作
有無人覺得貝兒呢種外表高冷feel嘅女仔幾正
睇開marylo
馬介休好睇係4子花姐bobo呢幾個本身frd, 玩得夠癲。
上年佢地開始有新人,加埋製作開始大,可能手腳放唔開,反而無以前幾條熟人圍埋9玩咁好睇。
呢個真,4條友接龍作故鳩吹到去外太空都覺得好好睇
新玩員黎講閩南兔最正
夠on9幾match無腦協會
vivi
依家有時睇返2018 前佢地玩game個d片, 都會忍唔住笑
最中意Vivi!仲有Mary lo!
一個靚女有氣質 有d似Twice嘅Mina!
一個可愛 真係幾似Tamama
知道馬介休係黃㗎!玩員時不時有暗喻
但23條唔允許佢地咁高調
支持!
留明
有冇人唔鍾意佢哋旅旅旅成日上大陸。之前有個Post有條友話佢哋成日上大陸拍野話佢係扮黃
利申:我無所謂,最好睇係去香港
馬介休真係高汁
好自然
我都唔鍾意睇大陸但係冇計啦 budget有限
本身澳門又同中國咁近
淨係睇佢哋幾個互動都夠做嘅
都會支持佢哋 希望佢哋搵多啲錢 旅旅旅可以去吓日本嗰啲
Vivi都有mon post🤤🤤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞