歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
同埋有個story鬧唔知邊個自私定寬己嚴人
不過人地都話唔好問唔會答就放過人啦
係啊 但我又覺得你唔想講唔想人問
就唔好開story講撩起人地條八卦癮
我都幾鐘意花姐, 但有時feel 到佢性格有D 西
真係game 第二季學校個集睇得出佢因為龍哥黑gap 唔比佢出去答問題嬲左
佢ig個job contact 變左自己
但佢真係玩得好放好癲
性格閪 我覺得個個人都咁上下啦
爭在會唔會暴露出黎
都係既。所以我都幾鐘意睇佢。
反而我麻麻地vivi
係喎屌 但真係唔知點解
要睇黑gap live可能會問到
VIVI樣靚格就
btw vivi我都幾鐘意
如果vivi你見到呢個cm 求下你咪撚再用埋啲中國支那用語
Vivi性格應該唔係個個頂得順好似好難相處個種

你個留言出現了
睇到就好 唔好再用中國支那用語
已經無咗BOBO
花姐走埋真係唔洗睇
同埋我發覺呢排花姐都無再like馬介休啲post
個job email又變左自己
會唔會馬介休抽水太深 所以花姐自己跳出黎做?
只要Mary喺度嘅話
我都會一直睇落去!!!
咁佢真係公司黎嘛
以前好似唔覺花姐有咁多廣告
佢應該多網店個啲搞 之前google書展都有搵佢
但如果純粹同馬介休傾唔掂數而走
我又覺得好可惜
講真 Vivi一睇就知個格好有問題個啲啦
以為自己真係好女神type個啲:0)
多謝vivi 感動

會繼續支持你 支持馬介休

之前玩game輸左D懲罰好多都未找數
呢到追數一定有人睇到
感覺佢有啲自我
唔係好理人
睇樣係唔錯嘅 相處就不了
講性格最好應該係Bobo
去咗台灣嘅Miyo都唔錯
有啲男仔性格樣又靚
講樣vivi係真係正
但睇得多片真係覺得佢有少少難頂
真係game第2季第1集跳舞果到又要死頂又要閪口閪面
可能真係m痛整到之類啦,但果下表現出係鏡頭前真係幾差,黑gap都盡力carry但都係睇到有d尷
第2集後面背書答問題果part,vivi坐係後面就拎部手機出黎禁禁禁,大佬可能你有咩事,但roll緊機就專心d啦

仲有之前單身就係咁出story話自己single single,呢排一出pool就荒死冇人知咁煩撚到閪咁
唔係話放閃有咩問題,但有d野真係過猶不及囉
同埋個豬豬真係有d格格不入
樣相比其他囡差一皮
鏡頭前又冇乜表現
希望黎緊有改善啦
或者直接番去同佢條仔一齊做幕後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞