歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
做得 youtuber 放自己私人感情生活好 on9,分左手都唔知 del 唔 del post 好
冇個人特色
阿J既特色咪就係阿冰係人地女朋友同三十歲單身

其實衣家馬介休面對緊既野好正常
唔講錢銀利益住
規模愈大 人多自然雜 總係需要磨合期
新人要時間融入 而且觀眾亦有機會睇唔慣
舊人可能有新想法 新嘗試 人大左亦都有自己既生活

錢銀呢家內幕唔知就唔鳩估啦

我理得佢地私底下做乜春呀 啲片好睇IS OK
啲片有啲無聊

So far 小薯茄同冬OT 啲片傾向故事式,但睇嚟又無共鳴又無笑點又無營養。之前唔係李冠渝真心唔會睇冬OT,依家佢俾個老闊私有化埋日日自Hi 哂幸福更加唔想睇。
bella唔係同barry一齊架咩?

係都要我打佢個名
老實講 Arm channel 啲片仲鳩

推幾條女出來,拍啲1,2分鐘劇情片,sell 下貴圈真亂 xxx,除左打光收音好過中學生之外質素好差
所以先鍾意馬介休

香港啲Youtuber 太重啲技術位,要好似拍電影咁整燈光整後製。但其實我想睇Content,我唔明波仔家姐嗰啲片有咩好睇佢可以做Youtuber。如果教化妝係好嘅,但佢成日都係Show 佢好Chill 嘅一日。。。 頂,大明星我都Who fucking cares 你嗰日點過啦。用啲咁嘅題材搵返食。
Gap叔好似係City of dreams入面做manager
冇料極有個譜啦
反而香港啲 youtube 好似唔太重技術 好多時日日出片,你見啲拍攝都係好普通
邊個?我上面指嘅都係薯茄、OT 同家姐
不過真係唔講唔知,原來 pst 同龍哥咁勁
冇,啱channel嗰d,你見拍攝上都係普通料

反而小薯茄都幾多元化嘅,不過你話著重拍攝技術位我又唔係好覺,不過 ching ping 片頭都拍得幾好睇
薯茄無OT 咁多後製感覺上,但有啲悶,來來去去都係嗰個驚訝音效
還我花姐
bella係導演搵返嚟架喎
佢同導演大學同學啊嘛
關barry咩事

見花姐有喺新片留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞