歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
唔記得龍哥裸跑係邊集因爲佢輸得太多
華浚都未入鬼屋
龍哥都未做芊華一日工人
黑gap同裴先達都還可以啦,主要都係刷唔刷到火花姐,裴先達同華浚鬥sidebet幾過癮

我覺得,出糧食好啲某幾集好睇,花姐車仔麵3行餸、華浚比EE西同谷食特辣、vivi請食飯變龍哥賣單、芊華食十幾碗麵等呢幾集。我想睇嘅係佢嘅班玩員點互動,爆下鏡頭底下嘅事。但係佢哋拍出嚟嗰焦點係好平、好食、抵食之類,內容變到乏味。

最底果幾句,我覺得佢哋做緊
以前都有啲系列拍左幾集無影,當拎經驗?
去台灣集旅旅旅唔係做左嗱咩?(最尾果part)
你個名
之前唔知邊到睇,微辣好似拎咗政府唔少資助,馬介休有冇?
好可愛喎
係到哎馬介休同微辣邊個好睇把撚咩
一個就本身偏向微辣既入黎馬介休個討論貼話人點點點
咪同藍屍係示威者身邊話佢地暴徒一樣
得嘈交收場
討論係d玩員好過啦
琴日段live
本身rico一個鳩噏都幾好笑
gap叔入左黎都ok 起碼2個本身都係fing下fing下
華俊入左黎反而開始唔掂 明明平時玩game成個癲佬咁 開live變正常反而有d悶
btw 琴日有2個人不斷係chat room洗版叫人對林鄭 黑警講意見 唉
我睇到跟黑gap轉台睇打機,臨瞓咁上下轉返馬介休睇,講緊打機,但係得豬豬接到chat room第一日已經有人係咁問,不過尋晚果2位瘋狂洗版係好過份
Mary 都叫做接到少少😂
最近啱啱接觸到佢哋啲片 好似ok
不過想知佢哋藍定黃先繼續睇
好似黃
之前有試過停出片一日(估計因為香港)
華𠗕自己系live 都有暗示過
不過澳門有23條所以唔可以咁揚
好似黃
好似黃
其實講真呢段時間佢地應該好好把握自己嘅一啲特點,不斷開live已經開始見到好似技窮咁,完全係冇topic地尬聊,其實佢地有好多特色嘢人哋微辣係未必有,例如

蘇嘉樂識葡文,大可以開個葡文教室,有啲香港人可能都想學吓葡文,呢啲嘢係佢一個先教到,帶著一兩個玩員咁,其實已經可以有片睇(佢同芊華好似傾到計,睇吓有冇火花)

黑gap最近開live,聽到把聲少似達哥,睇吓有冇機會發圍,同埋成team好似得佢同埋導演睇波,馬介休Fans點都有啲鍾意睇波,組織吓講波或者傾波,再keep住打機肯定係好事(但平時馬介休開live真係唔可以講太多波,rico嗰啲完全搭唔上嘴,好尷尬)

華浚終極動漫迷,自己拍片都可以分享講多啲動漫呀,online game呀,肯定會多啲人攞共鳴

Conil+Jason+龍哥+Mary咁多音樂人,唔crossover真係唔make sense,人哋微辣淨係得rachel自己唱得多,馬介休就嚟可以夾band,唔唱cover真係晒曬

最後一句真心想馬介休好
爆may都似係動漫迷
最新ig張相仲正過正版
佢cosplay 應該幾正
真,其實佢地好多可能性同埋特點,點運用就真係睇佢地自己
夾band 方面,佢哋話有機會,不過要等疫症過左先
真心馬介休有potential,希望佢哋可以好好運用自己嘅長處
如果蘇嘉樂識整嘢食,可以一路煮一路教,又可以夾埋芊華拍片,不過唔知佢係玩員定馬介休fd......

無睇開達哥台,聲真係無乜留意,不過黑gap個live有時無啦啦會講啲9野,又或者講呀叔佢自己年代啲嘢,我覺得幾正,呢幾日都有keep著追佢嗰人中7台,開始挨著過百,算係好嘅開始!

希望佢哋搵到方向啦,期待佢哋新片
好似蘇嘉樂已經升咗做玩員,所以都期待

Gap叔人中7都ok,但唔知你哋點睇兩邊重疊同時開Youtube live呢個問題,我自己會覺得有D尷尬,始終會搶咗啲view數

仲有就係其實跑online都玩得有少少尷尬,始終淨係share到華浚嘅screen shot,不過都算係好開始,但我自己覺得online game只係可以間中玩吓,玩得多嘅話都係會流失fans,點都係玩吓game先有得多D人笑吓
冇計la,而家肺炎咁犀利,佢得冇得出黎拍片,唯有出埋自己啲存貨同做下live滿足下粉絲😂不過佢哋都算有heart, 有研究嗰個live有啲咩唔同方向可以令啲粉絲冇咁悶
但逐漸真係覺得要有主要話題先得,我自己覺得一味打機唔係太work,始終市面上呢類youtuber已經太多,大家要有心理準備呢段時間會好可能冇咗佢地自己嘅特色...
大家幫手推最新個集旅旅旅到十萬
今日夠十萬,爆May 同阿鎔就會落場去laaa
差9000幾人jaaaa
爆may硬照好正
高汁過微辣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞