歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
之前有集玩香港歷史問答遊戲
好有心,睇完真係認識多咗關於香港嘅事物
不過認同佢哋玩得無咁癲
得罪講句 如果以香港youtube黎講arm channel拍片質素叫差 我唔知邊d叫好

淨係佢果堆short film拍幾部再合埋一齊上戲院播吸引fans一齊已經好屈啦
冇追po一排多咗咁多留言
唔知馬介休內部發生咩事,淨係希望唔係同玩員之間有關,同埋知大家好唔鍾意豬豬,不過其實佢都好慘,記得有次佢自己channel開live(好似係打LF2),臨完live之前佢細細聲講咗句:diu都冇人睇嘅(佢可能以為自己已經熄咗live,結果錄埋入去),如果大家真係鍾意馬介休嘅試吓俾多啲支持,少啲踩,如果唔係大家真係想舊玩員拍到老?
舉個例,av系列-ok, 扮韓劇-不了
點點
又開始講黃藍
點知又係一班無去拜祭彥霖
無去元朗 無查射爆眼既黑警
把口屌兩句就話自己深黃就周圍去辣火頭

只可以講分開係可惜 一齊拍左咁多年
佢地本人比我地更大感觸啦
拍片唔易 仲要咁多人抽自己空餘時間
批評好易 睇下上面幾多人才

唔講咁多 個人最愛龍哥
粵華呢間應該算係澳門最top?
D人咁多要求,好啦,到時真係得返舊玩員拍片,然後又會問點解出片咁慢,真係你拍埋佢地嗰份
咁又點 你係香港人
人地係澳門人 人地9成9都係WECHAT
屌 呢啲人真係好西煩
屌哂你地老母 呢個係馬介休討論區
講其他野可以出去慢慢開POST
你講呢件事出黎,咪更加顯示到豬豬冇人like係有原因既
其實我覺得做youtuber 心態真係好緊要
唔好怪人地做咩唔睇你
而係知自己有咩唔好去改
Followers從來都係慢慢儲
Expect自己短時間內成名嘅話真係勸佢早啲放棄
人哋參加咗形象大使咪覺得自己好威囉
有人話因為carman藍所以冬ot唔搵佢 想知係咪真?
算啦佢仲係中學生喳
細個係會心急啲
short film真係好好,但係其他睇得多真係有啲悶,成日都係玩性暗示,其實可以變返兩日一片等多啲時間度橋
btw,明明馬介休討論區,但係做咩係咁出現其他channel
比較吓唔緊要
唔好騎劫個post啦
準備搵人開新post la
入面咁黃,留係度都無癮啦,之前見佢係愛回家做sales妹,有對白
無睇電視好耐有無圖
準備要開新po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞