歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
佢嗰陣m到堅持跳埋落去啫
BOBO喎
佢上一個game 玩到肌肉痛但系仲肯捱落去wo
其實真係好佩服佢
有冇人覺得花姐好正
成條片focus都係佢度
曉彤
做老婆岩晒
花姐之前喺11月時候都暗示過 同我地講加油
華俊同芊華有份叫人投票
開頭睇華浚覺得麻麻地,其實有紋有路
唔係好啱我睇,覺得佢講嘢有啲慢
黑gap 好似之前有搞睇波活動,佢做主持講波
華浚 小鳳姐
佢早期唔係咁黑面,但唔知係咪真係因為M痛,所以連第二集都係咁,後面溫習嗰度都幾明顯吓,不過真係唔可能全部玩員都咁玩得,唯有發展吓其他方向
係,佢喺澳廣視講波,不過最近好少睇,睇唔到澳門電視台,有冇vpn介紹返同埋我覺得佢可以錄個講波嘅節目,應該都唔少人聽,之後又有歐洲國家盃+奧運足球,食正水路
黃啦,最少黑Gap嘅live,華浚嘅live,鎔兒寶寶嘅IG story都係有暗示,但真係唔係好鍾意啲人好似夾硬迫人哋表態咁,人哋有23條,我認為呢d要拉
佢哋心態上係黃,但始終唔喺香港,接觸到嘅嘢未必多
不過講開又講,佢哋個旅旅旅都幾吹奏大陸
冇辦法啦,吓吓落嚟香港咩,大家都心照,同埋聽講每次旅費3000都冇,去鄰近地方真係冇乜嘢揀,心態上已經唯有收貨,唔係吓吓淨係得深黃先支持
近近地香港尼過 遠遠地台灣都去過
真心經費唔算多 唔可以去太貴既地方
佢地平時又要返工 唔可以去太遠 淨係得兩日一夜
其實都冇乜地方揀
之前有朋友喺616遊行見到華俊
華浚 應該係佢哋之中最常嚟香港嗰個
蘇家樂係咪直頭住香港?
華浚區選個日好似有過嚟?
佢同貨櫃車前日都po小鳳姐
黑gap喺龍哥live唱小鳳姐
佢哋時不時都抽下水
佢哋年宵嗰陣,黑gap叫人上網落單訂購
佢話平時落單就危險,今日落單就無問題
今季真係game 第1集, 貨櫃車手足look
佢哋應該系黃ga la, 只係唔可以咁出面
最近佢哋變咗打機live
反而想睇返之前嘅吹水live
有得同佢哋多啲互動
好鍾意龍哥!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞