歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
我一開始睇都麻麻地裴先達
但越睇得多發現佢都幾正
你可以試下睇番最早期果幾集,都係裴先達輸
照罰冇話輸唔起
同埋有條片佢睇黑gap打機問長問短好撚攪笑
只係佢不嬲自信可能會比人感覺有d串姐
其實唔似係真係game件事,單野發生係十二月,同而家隔左4個月,同埋睇開都知rico係做效果,花姐亦都唔似比人拍下手板就小氣到反面,有跟開今次呢件事都知係關馬介休公司利益同藝人利益事
唔知點解之前覺得華浚同貨櫃車好襯
馬介休啲囡囡大多都好gfable
鎔兒寶寶 千嬅 爆may 個啲都好正
名符其實 馬介休玩完
豬豬真心不了
ER sir真係好撚癲
猛咁大鳩人
馬介休核心係班仔

其實個個都幾有料
有料既係指?
(真心好奇想知
你google下裴
哇 估唔到裴咁有料 我淨係聽佢講過話讀law個啲
頭先wiki個陣順便睇睇先發覺vivi同bobo都有啲個人成就
但下個Po花姐有留言 應該唔關事
裴先達係澳門大學法律系碩士,係澳門律政司到做,高薪厚職仲同你次次side bet咁玩得又輸得起
龍哥音樂好有才華,佢唔止開班教音樂,仲有同香港歌手合作搞音樂
rico係馬介休創作總監,咁基本上d片ge橋大部分都係佢諗,佢地d片ge創意同觀賞性根本抛離其他youtuber
黑gap本身好多範數,做左十年電台dj 電視講波 澳門大show主持,佢做開電台同mc係好明顯睇得出佢接人d對話係好快同好識搞氣氛
華浚帶起左馬介休side bet風氣,佢突出到自己但又無搶左馬介休四子風頭,同埋睇佢懲罰都係一種另類表演(捱義氣跳入泳池凍水,比大肥騎住做幾十下掌上壓,特特多麻),呢d搵命搏玩懲罰ge人值得respect
花姐女女女講過可以拍一世㗎
點解會影完張相先出事
如果Jacqueline變返芊樺就完美啦
呢個真
如果你問點解微辣d view數多咁多
人地有budget 條條片係fb ig utube賣恆晒廣告
如果冇賣過廣告既多數都唔知
其實d廣告係好撚貴
仲要如果你落平d既 view數會以幾何級數下跌
你睇微辣fb d view數就知 條條差唔多
target仲主力set咗去馬拉 新加坡
大家如果想佢view數多d 就得閒share下 留下言
佢或多或少我諗都知道咩事嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞