歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
Gap叔平時最多野講,咩都要發表自己偉論,點都有野講下

而家冇野講好鬼
貝兒睇真係game呢集係ok呀 但佢平時有無出現過?好少見
不過老實講,我係睇旅旅旅之後先睇馬介休,主要都係睇黑gap 龍哥 rico,有冇女都冇咩所謂

不過呢類型嘅製作團隊,唔夾或者有心病好難繼續,冇辦法
咁呀花大學畢業, 有事業發展
Vivi 過多一, 兩年都畢業喇
bobo 就做 幼教
要走都無辦法
馬介休我都係fans, 片好睇但硬係標唔到上去, 10萬左右浮浮沉沉

呀龍都叫freelance 較野, 啲時間靈活啲
唔係個個好似黑gap咁有毅力
返正職再拍馬介休

反而馬介休可以用合作形式同啲女仔拍片
唔好簽死佢地, keep 住靈活性
你好我好姐
係新人入面 Jacqueline同花姐frd啲既既原因係兩個都似同一type人 都係有錢大小姐 會成日shopping 買下啲名牌野化妝品 然後有啲脾氣既女仔 氣場夾
相反另外兩個 一個仲係妹妹咁 一個就好cool
另外有時睇片發先 rico講到公司野就好認真 個十萬Q&A 記得有條問題係問佢玩員啲真性情 佢就好認真咁答:咁每個人喺鏡頭前後都唔同架啦 (雖然佢呢個答案好正常 但聽落就覺得有啲說不出嘅感覺...)
唔係喎
早排花姐話佢係簽左約,馬介休第1個全職藝人,應該真係不和先散
我咁睇, 感謝佢地既付出就真

呀花玩遊戲其實好認真
連洗腳水都肯飲

Vivi 亦都係玩遊戲好認真

Bobo 唔介意俾人笑佢無腦
另加原來佢一直抑鬱症
但都頂得住壓力露面

算好唔錯架喇佢地
早幾日19幾個story,po晒d wechat對話上去
但始終係冇開樣開名既
呢幾日可能收儉左冇乜提
咁就真係冇辦法,都拍咗咁耐,簽完先不和

如果唔關錢銀,多數就因為公司厚此薄彼啩
Gap 叔 華浚都勁 正職都拍到馬介休
希望可以長拍長有
成日都過唔到十萬真係惜
佢地應該係港澳最好睇嘅綜藝channel
Manner 真係唔係個皮 但總係紅唔起
如果係咁, sorry 我miss 左佢簽約
但佢畢竟畢左業心態都可能會唔同左
其實佢咁高調
一陣又拍唔長分手都幾戇鳩
啱呀 花姐Bobo Vivi一直都做得好好 佢地走晒 唔捨得佢地同馬介休其他玩員嘅火花
唔走當然最好 真係要走都希望佢地有好發展
佢呢排成日retweet個堆fanpage既相,唔知想點
真心微辣個家姐channel都有12萬訂閱
唔明點解馬介休得11萬幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞