歡樂馬介休討論區

1001 回覆
249 Like 62 Dislike
台灣用line,香港用whatsapp,咁人地澳門用wechat啫, 咁都唔得
擺明係果d 有野就唔關我事 唔好搞到我果d 人
小薯茄好正喎
唔好成日用香港人嘅生活模式套用係澳門人度
其實人哋係澳門youtuber
點解有啲要期望/要求佢哋去表態
好搞笑
你條柒頭買9988又係咪黃? 要唔要屌下呀?
使唔使我貼出黎我有冇貨? 睇9988=買?
人地暗地裡支持已經算好好
又係度鬥黃
你鐘意咪貼囉
開晒post討論咁
自己睇下9988 第一個POST係咪我開先啦,
第一個POST樓主都唔係我, 我係開第二個POST咋
同埋股票我有睇好多隻 1137我都有睇 我又係咪黃呀咁

從來我都冇屌過馬介休D人冇表態, 自己係到幻想
我係講緊叫人唔好踩ARM CHANNEL同路人但又支持馬介休姐
又有問題?
大家唔好嘈交啦好小事啫,講完咪算
人地討論區講下自己睇法 你唔岩聽 就話人地踩
黃就一定最好 唔需要再進步
我又幾時叫arm channel唔使進步?
我從頭到尾都係講唔好踩同路人姐
繼續睇MING仔囉咁
覆埋呢次唔覆 唔想嘈
OK 唔再嘈
bobo係咪結左婚?
咁啱睇左ig story
無追post
得罪講句
佢地去旅旅旅番大陸好撚正常啦
諗下佢地既地理同交通
番上去幾方邊便又平
唔通次次搭幾舊水船過黎香港咩
唔好將香港果套野擺係人地度啦
依家d 人要鬥黃 要活係23條之下既澳門youtuber 出片講明撐香港先算係黃先支持得落
人地拍片就埋香港觀眾用whatsapp
私下用wechat都要俾黃衞兵屌
要求澳門人跟你嗰套,同大陸人出國預咗人地識用普通話溝通有咩分別?
我對Jacly lou好一般 唔知點解
覺得 arm channel 拍片質素差,上面就理解成踩黃色 channel ,跟住再叫你睇 ming 仔囉咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞