陳雲fb出post話青政參加立會補選 游蕙禎:一定係咁

376 回覆
6 Like 4 Dislike
青城熱狗慣常手法:

扭曲定義(永續基本法=實然港獨)

遊花園(熱普城果套唔work又點?本民青宜家又咪輸)

無視問題(睇唔到熱狗青城無誠信、收紅色資金有咩問題)

偽造事實(fact check: 熱普城從來無玩內鬥,只係全世界不斷抹黑佢地)

人身攻擊(戇鳩仔獨派以拎住個keyboard以為自己好勇武)

雙重標準(熱普城浪費十五萬票先贏得一席無問題,本民青被dq輸左兩席浪費選票應該道歉同割蓆)

御理、新痕結衣經常用以上手法妖言惑眾,大家要提防

佢地係呢個post仍然用緊呢d手法

1)永續基本法 => 實然主權。=> 港獨

* => 可以達致

2)//熱普城果套唔work又點?本民青宜家又咪輸//

未來嘅嘢,邊有人知道結果?
但係自發生事實「本民青宜家又咪輸」

3)//熱普城從來無玩內鬥,只係全世界不斷抹黑佢地//

依個好笑。

4)//戇鳩仔獨派以拎住個keyboard以為自己好勇武//

你覺得「拎住個keyboard以為自己好勇武」咩?

5)//熱普城浪費十五萬票先贏得一席無問題,本民青被dq輸左兩席浪費選票應該道歉同割蓆//

贏咗議席係有建制/憲政上嘅責任。輸咗就無。

//本民青被dq輸左兩席浪費選票應該道歉同割蓆//
依個係政治上嘅嚴重失誤,仲因為依件事,陳永棋引用依件事支持689成為全國政協副主席,因為「表揚遏港獨有功」

本民青嘅行為形同「通敵」
[url]http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170227/56359435
[/url]

熱狗輸既原因係自己on9 ,搞到冇人投票支持你去做代議士

青政所謂既輸係輸俾中共DQ , 又道咩歉? 連民建聯 工聯會都唔會賤到話青政底撚死 你地班熱狗就第一時間衝出黎笑尻人 blame the victim, 完全係為左私怨同妒忌人地嬴左你

自己政治錯誤,本民青嘅行為形同「通敵」,道歉都無![/red】

因為對抗獨裁政權俾人搞就係政治錯誤? 咁全香港除左 民建聯 工聯會 西環契仔 熱普城之外個個都有錯

[red]宣誓玩嘢 = 對抗獨裁政權?
笑撚死我啦

狗噏幾句,就係對抗獨裁政權?

同泛民的所謂抗議無乜分別?
青城熱狗慣常手法:

扭曲定義(永續基熱普城從來無玩內鬥,只係全世界不斷抹黑佢地)

人身攻擊(戇鳩仔獨派以拎住個keyboard以為自己好勇武)

雙重標準(熱普城浪費十五萬票先贏得一席無問題,本民青被dq輸左兩席浪費選票應該道歉同割蓆)

* => 可以達致

依個好笑。

4)//戇鳩仔獨派以拎住個keyboard以為自己好勇武//

5)//熱普城浪費十五萬票先贏得一席無問題,本民青被dq輸左兩席浪費選票應該道歉同割蓆//

依個係政治上嘅嚴重失誤,仲因為依件事,陳永棋引用依件事支持689成為全國政協副主席,因為「表揚遏港獨有功」

<a href="http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170227/56359435
" target="_blank">http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170227/56359435
</a>

熱狗輸既原因係自一時間衝出黎笑尻人 blame the victim, 完全係為左私怨同妒忌人地嬴左你

衰自己無成本玩野,依家求仁得仁,怪得邊個

錯估形勢有咩問題? 有邊個可以100% 估到共產黨幾時搞你 , 點樣搞你?

錯估形勢即係錯誤囉。傻仔。

行錯棋,仲要死兜爛兜,唔肯認錯。
青城熱狗慣常手法:

扭曲定義(永續基熱普城從來無玩內鬥,只係全世界不斷抹黑佢地)

* => 可以達致

依個好笑。

<a href="http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170227/56359435
" target="_blank">http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170227/56359435
</a>

熱狗輸既原因係自一時間衝出黎笑尻人 blame the victim, 完全係為左私怨同妒忌人地嬴左你

衰自己無成本玩野,依家求仁得仁,怪得邊個

錯估形勢有咩問題? 有邊個可以100% 估到共產黨幾時搞你 , 點樣搞你?

錯估形勢即係錯誤囉。傻仔。

行錯棋,仲要死兜爛兜,唔肯認錯。

錯咪錯在激嬲共產黨, 即係熱普城個老細囉
你係咪想本民青同中南海道歉?

自己中地雷,行錯棋,仲要死兜爛兜,唔肯認錯。

係「本民青向香港人道歉」

//錯咪錯在激嬲共產黨, 即係熱普城個老細囉//
啦,抹黑。

收皮啦熱毛 紅色大字就係岩? 垃圾

行錯棋? 你知道本民青本身想點行? 你係梁遊心入面個條虫?

我理得佢本身想點行。

但係事實就係事實。

行錯棋? 你知道本民青本身想點行? 你係梁遊心入面個條?

大陸佬打殘體字

我理得佢本身想點行。

但係事實就係事實。

一,嗰議席係佢既選民俾佢地既

佢地只需向選民負責

睇死你都冇投佢地啦,關你鳩事咩

二,我投佢地既,我唔認為佢地要道歉

佢地部棋冇錯,係對家唔跟規則玩,邊個估到咁小事都玩到釋法

講哩啲blame the victims,同屌人做咩衝影衰抗爭運動有咩分別

我理得佢本身想點行。

但係事實就係事實。

你唔知人地想點行又話人行錯? 所謂既行錯棋只係你自己 FF 抹黑
算吧啦熱狗

你自己講架. 你係承認佢哋有錯.

我理得佢本身想點行。

但係事實就係事實。

你唔知人地想點行又話人行錯? 所謂既行錯棋只係你自己 FF 抹黑
算吧啦熱狗

如果您覺得 「行錯棋只係你自己 FF 抹黑」,你係屌緊你自己。

我理得佢本身想點行。

但係事實就係事實。

算吧啦熱狗

如果您覺得 「行錯棋只係你自己 FF 抹黑」,你係屌緊你自己。

有咩問題? 做得本土派就預左俾人搞, 咁唔通有預左俾人搞既風險就要跪低 放棄立場奶共, 為左份人工咩都得? 你估熱普城咩

咁姐係你「FF 抹黑」緊我。道歉,快!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞