[今晚扑嘢夜唔夜呀] Netflix- Sex Education S2 (2)

423 回覆
14 Like 2 Dislike
雖然個女仔幾好
但寧願adam搞gay多啲
Maeve melted my heart in this scene

frog face
其實呢個劇情發展先好睇,第二季呢八集劇情根本就唔夠Otis 同 Maeve 一齊返,如果最後比佢哋一齊反而先唔正常。輪椅仔咁樣做旁人睇一定係仆街,但佢鍾意Maeve,有私心,加上輪椅仔根本就唔認識Otis ,只係透過上去佢屋企個party,睇住Otis 點樣傷害Maeve,比着我都會成全自己,delete 條留言。總括嚟講好想快啲睇第三季,每條支線都好豐富好好睇。
下季應該ruby加埋入otis條線
好期待
大部份劇都難逃同 s1 比較
其實冇話 s2 唔好
只係太似電視劇
S1 冇呢個感覺,可能新鮮感
https://www.thrillist.com/entertainment/nation/sex-education-netflix-ending-explained-season-2
https://www.popbuzz.com/tv-film/sex-education/what-year-set-in/
製作人向80年代青春電影致敬
將美,英,現代,懷舊元素共治一爐 造到佢地所想嘅獨特

如果角色真係好似sixth form咁著哂校服...
收完生日禮物果到超正
D story先好睇 otis跳舞好似戲入面咁
我唔理其他野,我想rahim同eric一齊返
張相出處係邊
Oltis 食到 Ruby 就正啦
maeve呢個角色真係塑造得好有魅力
Ruby又係假波
Ruby好撚正
Maeve種性格真係無得輸
Jackson活喺壓力之中
朋輩 家庭 愛情
希望佢下季可以開心啲,但唔想佢同肥妹一齊
Keep住做老友算啦佢兩個
真係唔撚開胃
又純又蠢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞